Subiecte cenzurate?

Țineți un ochi pe asta. Probabil că de-aici o să pornească diferite lucruri în lunile următoare. O mulțime de chestii pe care nu le știam, dar nici nu am timp să le verific.

14 thoughts on “Subiecte cenzurate?”

 1. OK…genial sistemul asta care imi sterge comentariul pentru 4-5 caractere scrise gresit… Nu se poate sa ni se ceara din start sa nu mai comentam? Frumoasa tehnica…

 2. Am si eu o informatie care e un subiect cenzurat (nu am inteles exact de catre cine si cum… ma rog)si nu mai vreau sa fie: cica exista un site cu speculatii nefondate care da “stiri” in functie de ce debiteaza niste oameni. Si, nu, nu e revista Romania Libera (tot pe atat de exacta si ea, de altfel). Ma intreb daca cei de acolo o sa imi posteze informatia (sunt dispus sa dau detalii) sau imi cenzureaza subiectul.
  Si meniul nu e cumva de la standard.ro? (In stilul lor fac si eu supozitia ca e situl diviziei f5 care isi propune, la comanda lui Vantu sa manipuleze si mai mult populatia, daca nu le mai merge cu realitatea si cotidianul)
  Si nu suntem in 2009? Ce site e asta de pare lucrat cu picioarele?
  O sa fie noul meu homepage!
  🙂

 3. Intrebarea e cine face selectia subiectelor aparute acolo. Mi-e sa nu fie un fel de Rejecta Mathematica (revista online unde apar articolele nepublicate in revistele de specialitate cu peer-review), al carui principiu este ca putem invata lucruri interesante si din articolele nereusite – vezi http://math.rejecta.org/

  Raman cu speranta ca in urmatoarele luni sa apara si ceva mai consistent pe subiectecenzurate.ro .

 4. vaaai, de mult nu am mai văzut o chestie atît de nasoală la aspect… bașca greșelile de limbă. hai, nu zic că adevărul e mai puțin adevărat dacă e nașparliu și cu cacofonii, dar orișicîtuși. pe mine m-au pierdut. dar, tre să recunosc că povestea despre omul din spatele realității și antenei care face și desface subiecte m-a amuzat copios. nu, nu e vorba de o lucrătură de o finețe inexplicabilă. e vorba de prostia strict umană, de faptul că în încercarea de a fi mai cu moț decît competitor, ajungi să uiți că în fond cu moț e doar rahatul.

 5. Stimabila si inconfundabila Vasilissa, faptul ca te-a scandalizat subiectul cu “omul din spatele realitatii si al antenei”, ma face sa judec altfel tot comentariul tau. Evident ca asta e principala buba a site-ului http://www.subiectecenzurate.ro, din punctul tau de vedere si al altora! E treaba ta, strict personala si mai ales subiectiva. Cat despre greselile de limba sau cacofonii, ma indoiesc! In ceea ce priveste aspectul “nasol”,al site-ului, ma rog, tine de gusturi. Dar faptul ca la tine aspectul e cel mai important lucru, ma face sa nu regret absolut deloc faptul ca am pierdut un cititor. Pentru mine, de pilda, mai important decat aspectul, este curatenia, in toate sensurile ei. Prefer intotdeauna, de pilda, o femeie care nu miroase a transpiratie, in locul uneia care are machiajul perfect, dar pute! De gustibus!

 6. Aura, daca tot e asa treaba, atunci de ce nu se scriu subiectele cenzurate de mana si impartite oamenilor pe strada? Site-ul arata delicios, impecabil, modern. Tot am eu o problema ca e de la standard.ro meniul, dar am vazut si pe site-ul cu scaune aceasi treaba, asa ca inseamna ca mi s-a parut. Eu prefer o tipa care miroase a transpiratie si recunoaste asta uneia ce se crede parfumata (ca, dha, face continut…) si ii obliga pe toti sa o miroase.

 7. @aura. uite, iau la plesneala un paragraf din siteul vostru:
  Aceasta constatare amara este usor indulcita prin atitudinea manifestata de aceeasi alesi, in aceste vremuri de restriste, cind au facut front comun pentru a infrunta cu maxim succes criza mondiala si locala.

  ia zi repejor care unde s-a strecurat greșala. te prinzi, nu? aia cu aceeași, același, aceiași. este că e complicat să alegi? știi de ce e complicat? pentru că prostiile nu numai că nu dor, dar nici măcar nu put a transpirație…

  cît privește aspectul nu e vorba numai de degustibus… e vorba despre niște niște măgari de designeri străinezi care au stabilit la un moment dat ce se face și ce nu în materie de aspect al unui site, al unei reviste, ziar etc… lumea merge înainte, designe-ul siteului vostru pare să o fi luat îndărăt, spre urzica, dar fără umor.

  și, by the way, ca să știi de la mine. conjunctivul de la a mirosi e “să miroasă” nu “să miroase”. forma de ai preferat-o tu e un mic semn că te tragi de prin Oltenia. sau stai printre olteni. dacă asta ți-a fost intenția, adică să scrii regional, e okay. dacă nu…, nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *