Știri pozitive din lumea media, parțial color

În loc de încă-o veste tristă cu nu știu câți dați afară dintr-o redacție (sărumâna, Lidia, îmi pare rău), hai să ne bucurăm ochiul cu supraviețuitori. Dacă aveți peste 40 de ani s-ar putea să recunoașteți personajul:

Cred că e persoana care apare aici pe la 0.28:

Prima imagine datează nu din 22 decembrie 1989, ci de azi, 25 martie 2009. Captură de pe TV “România de Mâine”. Așa arată (România de Mâine)? Aha.

13 thoughts on “Știri pozitive din lumea media, parțial color”

  1. George Marinescu. Apare de multa vreme pe TVRM. Doar ca in grila RCS Constanta n-a mai avut loc. Pierderea e minima.

  2. prezenta stirile pe vremea lui ceausescu. Nu trebuie sa ai chiar 40 de ani sa ti-l aduci aminte. Desi aveam 6, la ce era sa ma uit la ora aia?

  3. Marinescu, George Marinescu, dupa cum spunea si dan mai sus, nu trebuie sa ai patruzeci de ani. Eu ii stiam pe toti dupa nume, Soloc, Rosiianu, Petre Popescu, dar bine, ma uitam si la congrese, cred ca din masochism. Oricum trebuie admirata longevitatea personajului.

  4. si unde e stirea oameni buni? probabil ca daca intrebati, TVRM va spunea ca omul e angajatul lor de cativa ani buni 4-5-6 dupa parerea mea. face comentarii de politica externa in general si unele sunt chiar interesante sau cel putin constati un alt mod de gandire (nu neaparat comunist sau securist).

  5. Zicsieu: nu e nicio știre. Pentru cei care nu urmăresc TVRM Educațional, s-ar putea să fie o surpriză. Nu știu dacă postul e pe multe cabluri – de curând mi-am extins grila și așa am ajuns și eu la ei 🙂

  6. hahaha…am 29 de ani si tot imi aduc aminte de nenea de la telejurnal. Mai era unul parca Victor Ionescu si unul cu niste ochlari cu rama groasa, care prezenta stirile externe ( majoritatea erau despre orientul mijlociu). Si mai era si Felicia Melescanu :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *