Ştiri pozitive din lumea media, parţial color

În loc de încă-o veste tristă cu nu ştiu câţi daţi afară dintr-o redacţie (sărumâna, Lidia, îmi pare rău), hai să ne bucurăm ochiul cu supravieţuitori. Dacă aveţi peste 40 de ani s-ar putea să recunoaşteţi personajul:

Cred că e persoana care apare aici pe la 0.28:

Prima imagine datează nu din 22 decembrie 1989, ci de azi, 25 martie 2009. Captură de pe TV “România de Mâine”. Aşa arată (România de Mâine)? Aha.

 1. Octav Ticu Reply

  George Marinescu. Apare de multa vreme pe TVRM. Doar ca in grila RCS Constanta n-a mai avut loc. Pierderea e minima.

 2. dan Reply

  prezenta stirile pe vremea lui ceausescu. Nu trebuie sa ai chiar 40 de ani sa ti-l aduci aminte. Desi aveam 6, la ce era sa ma uit la ora aia?

 3. neagrigore Reply

  Marinescu, George Marinescu, dupa cum spunea si dan mai sus, nu trebuie sa ai patruzeci de ani. Eu ii stiam pe toti dupa nume, Soloc, Rosiianu, Petre Popescu, dar bine, ma uitam si la congrese, cred ca din masochism. Oricum trebuie admirata longevitatea personajului.

 4. Calin Reply

  10p dacă îmi spui ce mai face Daniela Gămulescu. Altfel, despre Marinescu, Pumnea și Roșianu, numai de bine!

 5. zicsieu Reply

  si unde e stirea oameni buni? probabil ca daca intrebati, TVRM va spunea ca omul e angajatul lor de cativa ani buni 4-5-6 dupa parerea mea. face comentarii de politica externa in general si unele sunt chiar interesante sau cel putin constati un alt mod de gandire (nu neaparat comunist sau securist).

 6. Iulian Comanescu Reply

  Zicsieu: nu e nicio ştire. Pentru cei care nu urmăresc TVRM Educaţional, s-ar putea să fie o surpriză. Nu ştiu dacă postul e pe multe cabluri – de curând mi-am extins grila şi aşa am ajuns şi eu la ei 🙂

 7. halam Reply

  Si ce-ai vrea Comanescule ? Sa se sinucida? Cel mai interesant ar fi sa ne spui cum ti-ai extins grila.

 8. fLoreign Reply

  Subscriu si eu la nedumerirea creata de niste oameni din Romania de ieri angajati la postul TV Romania de maine.

 9. GB Reply

  hahaha…am 29 de ani si tot imi aduc aminte de nenea de la telejurnal. Mai era unul parca Victor Ionescu si unul cu niste ochlari cu rama groasa, care prezenta stirile externe ( majoritatea erau despre orientul mijlociu). Si mai era si Felicia Melescanu :).

Post your thoughts