Ştiri din tipografiile patriei

O serie întreagă de lucruri care se întâmplă cu ziarele se pot mirosi de prin tipografii. De la o pată de cerneală care vorbeşte aflu că:

– “Evenimentul zilei” nu se mai tipăreşte la Iaşi şi Timişoara. Asta înseamnă că ziarele trase la Bucureşti vor ajunge târziu în cele două oraşe, motiv pentru care până acum se şi tipărea, cu costuri mai mari, acolo. E de văzut ce se va întâmpla cu ediţiile locale, care, teoretic, ar putea fi tipărite la Bucureşti – dar ce rost are, dacă ajung târziu la chioşc?

– Hârtia de la “Pro Sport” nu se mai duce la tipografia Fed, ci la imprimeriile MediaPro. Doctore, simt ceva mortal aici, în regiunea fiinţei tale. Revânzarea “Pro Sport” la Sârbu? Iar?

Precum vedeţi, le-am trecut la “neverificate”. Poate confirma cineva?

UPDATE: Uite că vine şi un fel de infirmare parţială, nu în sensul că hârtia Pro Sport nu s-ar duce la MediaPro, ci în sensul că Pro Sport a mai tipărit acolo, când s-a stricat nu ştiu ce maşină de la Fed. Spune Olix, mulţumesc.

 1. Adrian Tudor Reply

  Eu nu am confirmari sau infirmari, ci doar presupuneri.

  Poate EVZ va merge pe francize ca Ziua, iar mutarea Pro Sport la tipografia MediaPro poate fi un prim pas catre intoarcearea ziarului in trust. Iar Media Pro va avea televiziune de sport, site de sport, ziar de sport. Radio de sport mai trebuie si gata. Are trei deja, doar sa transforme unul. Ma rog, daca am fi Franta, si un saptamanal Romania Fotbal sau Echipa, ca sa fie tacamul complet. 🙂

 2. OLiX Reply

  legat de ProSport, nu e chiar asa. de 2-3 ori li s-a stricat tipografia lor si au printat ziarul al MediaPro. atat.

 3. marilena de la 5 Reply

  Uite o informatie sigura: redactorul sef adjunct Mirel Curea a demisionat de la Adevarul si nici Ovidiu Nahoi nu se simte prea bine

 4. cristian1 Reply

  ca sa rascumpere Sarbu ProSport trebuie sa scoata multi dolari …
  e greu de crezut ca va fi rascumparat…eu nu pariez….

Post your thoughts