Stelian Tanase ar putea pleca de la Realitatea TV

Stelian Tanase isi strange pixurile de pe biroul de la Realitatea TV, spune o sursa din apropierea realizatorului. Se punea problema ca “Zece fix” sa intre in grila de toamna a Realitatii TV de la ora 23.00. Bineinteles, se crea o incurcatura de brand – cum sa-i spui? “Unspe fix”? Sau “Sarit de pe fix”, cum a zis “Academia Catavencu”? Pana la urma s-a rezolvat, in sensul ca fostul organizator de concerte, romancierul, politologul si realizatorul de talk-show-uri nu mai prinde grila de toamna.

Dincolo de alte posibile motive ale plecarii, de la ora 22.00 la ora 23.00 e in televiziune o distanta foarte mare. Cel putin in rating posibil. Lui Tuca i s-a propus, la Antena, mutarea la ora 23.00, fiindca nu prea facea rating, el a tinut cu dintii de 22.00 si pana la urma a ramas doar cu editii speciale.

UPDATE: Din aceeasi sursa, contractul cu Realitatea TV al lui Tanase expira pe 21 31 decembrie crt. Realizatorul a primit o hartie conform careia ii ramane in grila doar editia de miercuri a talk-show-ului, adica dispar cele de luni si vineri. Stelian Tanase s-ar putea duce la TVR. Zvon: in locul lui Turturica.

UPDATE 2: HotNews.ro l-a prins pe Stelian Tanase la telefon si a aflat ca diferendul se refera intr-adevar la faptul ca realizatorului i s-a propus sa ramana cu o singura editie, saptamanal, in grila de toamna a Realitatii TV. Tanase nu confirma, dar nici nu neaga plecarea. Spune ca “are un diferend”, dar “e o situatie fluida”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *