Spot video în revistă

Așa arată povestea din Entertainment Weekly. Detalii (text 🙂 ) aici.

3 thoughts on “Spot video în revistă”

 1. Pai nu, Iulian, iata un domeniu in care avem pareri complet diferite.
  Tu, ca om care traieste din mass-media cu tot ce inseamna ea (inclusiv sau mai ales reclama, de orice gen, in orice cantitate) vei spune mereu ceea ce ai spus mai sus.
  Eu (si poate si altii) ne simtim lezati, chiar atacati de prea multa reclama. Nu mai aud de la o vreme decit: trafic, numar de unici pe zi, click-uri. Mi-e cam sila, drept sa-ti spun. Si cind ma gindesc ca voiam SA TRAIESC din ceva asemanator !!! Si nici acum nu sunt prea departe de subiect (ca preocupari profesionale) dar cred ca s-a ajuns prea departe. Prea mult primeaza CANTITATEA in detrimentul calitatii. Nu, nu pot sa iau alta revista pentru ca poate aceea ma intereseaza iar aceea are chestii enervante. Nu, degeaba iau alta pentru ca in curind toate vor avea chestii enervante. Este de ajuns un mar stricat si se duce dracu` totul.
  Ca sa vezi un exemplu mai aproape de adevar si mai departe de acest (inca) science-fiction, chiar in zilele noastre ruleaza pe multe site-uri un banner enervant, facut bineinteles in flash cu nu stiu ce telefon Samsung. Nefericitul care a facut bannerul nu vede (sau se face ca nu vede) ca acesta acopera textul de sub el chiar si cind e retras. Am atras atentia unui anume site si ce crezi ca s-a intimplat ? I-a durut in cur ! Porcaria aia de banner intruziv persista la ei si la altii.
  Bani-bani dar nici chiar asa. Asta inseamna lipsa de respect la adresa vizitatorilor. Care vizitatori pina la urma o sa-l dea naibii de site pitzipongist si cocalaristic (ce termeni, Doamne!) si poate vor gasi informatiile utile in alta parte. Fara maimutze zburatoare pe ecran.
  Nu suntem chiar toti mincatori de seminte.
  Pina la urma avea dreptate Ceausescu acum citiva ani: sa transformam cantitatea intr-o noua calitate.
  Se aude bai, creatorii lu` peshte, mari amatori de maimutze zburatoare si cit mai mult flash pe ecrane ?

  Nota: unele din persoanele de fatza se exclud. Si scuze pentru lipsa diacriticelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *