Sport.ro a costat 6,7 milioane

De euro. Sau 8,4 milioane de dolari, conform raportului trimestrial al CME. Banii i-a dat CME, iar de luat i-a luat Silviu Prigoană. Mi-aduc aminte de anul de graţie 2004, când echipamentul mobil al TV Sport (rebrănduit de Costi Mocanu şi compania în Sport.ro) consta într-o faimoasă “cotigă”, un kit de satelit amărât, tractat de un ARO într-o remorcă.

Tot în raport gasim o informaţie despre 5% din televiziunile lui Adrian Sârbu. 51,6 milioane de dolari, cred că e vorba de cei 49,8% comunicaţi anterior ca preţ al tranzacţiei pentru scăderea participării lui Sârbu de la 10 la 5%? E interesant de ştiut cu cât a vândut Sârbu la CME 5% din TV Sport/Sport.ro, în pachetul cu toate televiziunile, după mecanismul ăsta.

Sursa. Mulţumesc, M.

 1. NEO Reply

  Daca acum vreun site de sport vrea sa se lanseze, n-o sa reuseasca sa-i ia fata lui sport.ro pentru o foarte mare perioada. Toata ziua, la ProTV sport numai SPORT.RO, SPORT.RO vad… Ma exaspereaza.

 2. Marius Muscalu Reply

  da dar puteau sa lase TvSport si site-ul tvsport.ro….asa cum e protv si protv.ro ….e usor de ghicit ca cnn are un site la cnn.com….nu trebuie sa-mi scrie mare pe ecran cnn.com 🙂 oricum ar fi, eu ma uit pe sport.ro la fel de mult ca pe tv sport….

 3. Florin Reply

  N-am prea inteles partea cu “media viitorului”. De fapt e media prezentului, cine-si mai pierde vremea cu TV-ul?
  (drept e, doar in VIITOR, Bucurestiul are cateva mii de hotspoturi)

 4. Marius Muscalu Reply

  ei….florine….e o intreaga viziune a celor de la media pro….nu intelegem noi acum dar o sa vedem rezultatele mai incolo…. de asta au si vandut pro sport-ul iar acum il vor inapoi…..vand cumpara, vand cumpara…. totul face parte din viziune….

Post your thoughts