So What?

Distrati-va si voi, ca nu stiu cum sa spun. O cetateanca de prin advertising, care preda si ceva legat de comunicare, la Sowhat.fourhooks.com. Da, un blog. Pe care nu pot sa-l recomand decat la gramada, si nu pornind de la cutare sau cutare post. Sau, poate, doar, cu o zicere despre Billy Idol:

Sunt convinsa ca daca ar fi femeie ar fi in fiecare sambata in Bamboo, ar avea un prieten fotbalist si un salon de manichiura. Dreptu’ la particulara obligatoriu si ti-ar vorbi cu buze rosii tuguiate despre pretul rezonabil al hotelurilor din Milano unde merge ea la cumparaturi.

De ce e mss So What interesanta, fata de altii ca noi? Are un sentiment al propriului derizoriu care suna ca o nota de Stratocaster intr-un cor gregorian (al oamenilor care s-au prins ca e destul de simplu sa-ti faci un cont pe Blogspot.com si sa te-apuci sa-ti povestesti “experientele”). Dintre toate fantomele virtuale (orice-ar insemna asta) cu care am intrat in contact pe bloguri, So What a reusit sa ma convinga cel mai bine ca e reala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *