Simona Intelectual se îngrijește de aspectul material

Simona Tache de la “Cațavencu” s-a dus la cerșit prin Piața Universității, pe la BCR. Rezultatul îl puteți vedea aici (cu film), vreo 10 dolari într-o jumătate de oră, ceea ce înseamnă 20 de dolari pe oră, adică tariful la care Comanescu SRL angajează programatori bunicei. Dacă e să-i facem un salariu (de cerșetoare) Simonei Tache, alias Simona Intelectual pe site, reiese cam 3200 de dolari pe lună 1100 de euro (am greșit). Mă întreb dacă e mai mult decât salariul de ziaristă.

13 thoughts on “Simona Intelectual se îngrijește de aspectul material”

 1. Aoleu si eu ma mai chinui inca sa obtin si mai multe diplome IT. Ne mai miram ca sunt asa de multi cersetori. Adevarul doare, dar si oamenii sunt prostuti (ca sa nu ma exprim mai urat) ca le da cate ceva ca vorba aceea “Doamne ajuta…”

 2. calin, nu te impacienta, cred ca IT-istii sunt, totusi, platiti mai bine decit cersetorii. plus ca nu-i bate nimeni 🙂

 3. Eu cred ca e o meserie foarte grea… de aceea e asa bine platita. 🙂 S-o-ntrebam pe domnisoara ziarista cum se simtea acolo, pe strada, avand mana intinsa. Sunt sigur ca naspa.

 4. De cand am vazut “Filantropica” nu mai dau nici cinci bani, in ciuda povestii care intinde mana. Nici inainte nu ma impresionau. Vorba ceea: Mie imi da cineva ceva de pomana?
  Iar politia, in loc sa-i “salte” recomanda cetatenilor sa nu le mai dea pomana. Preventia e buna dar si niscai munca in folosul comunitatii ar fi.
  Sau te pomenesti ca o salta tocmai pe Simona?

 5. @ alin farcas: eu m-am amuzat, iti dai seama. Un singur moment a fost in care m-am simtit ciudat, cind o fata foarte draguta a trecut pe linga mine si s-a uitat cu o scirba incomensurabila si cu un dispret ucigator. Mi-a venit sa-mi asmut colegul bodyguard asupra ei, da’ mi-ar fi replicat ca nu da in femei, asa ca am renuntat.:)
  @ darius: eu stiu citiva, putini, e drept.
  @ carmen: eu dau, insa mai mult la batrinele, si in ciuda faptului ca stiu ca banii ajung la niste burtosi cu lanturi, care eventual le sint chiar fii. 🙁

 6. Simona – Uite ca nu te mai poti increde nici in batranele. Am cumparat stevie in Obor de la o batranica proptita-n baston si nici n-am facut trei pasi ca o domnisoara bruneta i-a indesat imediat stevia lipsa in sacosa de langa picior. Vezi, in cine sa te mai increzi?

 7. hahaha, tare de tot. iti dai seama? angajezi 100 de batrinici cit mai bolnave si umile si le trimiti sa vinda diverse. rupi, nene, ca se apuca lumea sa cumpere din mila. ar mai merge si cu copii si ciini.

 8. Usturoiul e deja adjudecat – ala mic, de-l arunci la cosul de gunoi – 10 000 funia, in Obor acu mai an. Floricele ofilite, la fel. Dar lista ramane deschisa. Cu caini nu stiu daca tine pe la noi dar se poate incerca.

 9. Am scris si eu acum cateva zile un articol in urma unei stiri difuzate de Pro Tv. Un cersetor la vreo 85 de ani avea o casa in sectorul 5, interfon la poarta si televiziune digitala. Pe langa acestea detinea si un cont de 100 si ceva de milionae in banca. Doar in ultimile 4 zile castigase 11 milioane.

  Oare ne mai mira ceva in casa asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *