Silviu Ispas redevine preşedinte BRAT

Silviu Ispas (ARBOmedia) a redevenit preşedintele BRAT vineri, în urma demisiei din această funcţie a lui Dan Balotescu, prin alegeri. Balotescu rămâne membru în CA al BRAT.

Comunicatul de presă:

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o structura asociativa constituita in scopul verificarii independente si obiective a cifrelor de difuzare a diverselor produse media. In cei 9 ani de existenta BRAT a devenit reperul pietei de publicitate pentru presa scrisa in ceea ce priveste auditul tirajelor si rezultatele de audienta ale publicatiilor membre.

Vineri, 16 martie 2007, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Biroului Român de Audit al Tirajelor şi a BRAT Cercetare SRL. Pe ordinea de zi a şedinţei au figurat printre altele rapoartele de activitate ale departamentelor asociaţiei, aderarea de noi membri precum şi alegeri pentru doua locuri vacante din Consiliul de Administraţie BRAT.

In cadrul Adunarii Generale de vineri, Presedintele BRAT, Domnul Dan Balotescu a anuntat ca renunta la functia de Presedinte BRAT, continuand activitatea in cadrul asociatiei ca membru al CA BRAT. In sedinta de vineri a fost ales prin vot un nou Presedinte BRAT, dintre membrii CA BRAT. Mandatul noului Presedinte se va sfarsi cu ocazia Adunarii Generale BRAT din luna martie 2008.

Noul Preşedinte BRAT este domnul Silviu Ispas, reprezentant al regiei ArboMedia, care a întrunit majoritatea voturilor celor prezenţi. Domnul Silviu Ispas a mai ocupat functia de Presedinte BRAT intre anii 2004 – 2006. Consiliul de Administraţie BRAT mai are în componenţă trei reprezentanţi ai agenţiilor de publicitate (Anca Fieraru – Initiative Romania, Dan Balotescu – Media Investment Communication şi Laura Dobre – Mindshare), trei reprezentanţi ai cotidianelor naţionale (Cătălin Tolontan – Convergent Media, Cosmina Noaghea – Publimedia International şi Monica Popescu – Ziua), trei reprezentanţi ai publicaţiilor de tip magazin (Mirela Iordache – Burda Romania, Szilard Meszaros – Edipresse AS, Claudiu Serban – Ringier Romania), doi reprezentanţi ai publicaţiilor locale (Mihaela Rugina – Viaţa Liberă Galaţi şi Gruita Ienasoiu – Solpress Satu Mare), un reprezentant al publicaţiilor gratuite (Alex Săndulescu – Academia Caţavencu), reprezentantul Departamentului Internet (Daniel Dragomir – UPC Romania) si reprezentantul Departamentului pentru Studii de Audienţă (Marius Gheorghe – Media Investment Communication).

Biroul Român de Audit al Tirajelor are în prezent 212 membri (editori, agenţii de publicitate, clienţi de publicitate şi editori web) cu 45 mai multi decât cu un an în urmă. Pe lista de audit se află înscrise 267 de publicaţii, cu 67 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

  1. Cristi Parvan Reply

    Silviu (ca si Dan) sunt puternic legati de BRAT. Silviu insa a avut o perioada in care a fost dedicat Brat. E omul potrivit .

  2. Saureign Reply

    Totusi se putea face mai elegant alegerea, nu cu lasat mostenire functia (hai repede sa votam acu’! Nu-i asa ca nu vrea nimeni sa fie Pres? Ma autopropun). De altfel, ne batem cu caramida-n pept ca respectam reguli.
    Sanatate!

Post your thoughts