Silviu Ispas redevine președinte BRAT

Silviu Ispas (ARBOmedia) a redevenit președintele BRAT vineri, în urma demisiei din această funcție a lui Dan Balotescu, prin alegeri. Balotescu rămâne membru în CA al BRAT.

Comunicatul de presă:

Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) este o structura asociativa constituita in scopul verificarii independente si obiective a cifrelor de difuzare a diverselor produse media. In cei 9 ani de existenta BRAT a devenit reperul pietei de publicitate pentru presa scrisa in ceea ce priveste auditul tirajelor si rezultatele de audienta ale publicatiilor membre.

Vineri, 16 martie 2007, a avut loc Adunarea Generală a membrilor Biroului Român de Audit al Tirajelor și a BRAT Cercetare SRL. Pe ordinea de zi a ședinței au figurat printre altele rapoartele de activitate ale departamentelor asociației, aderarea de noi membri precum și alegeri pentru doua locuri vacante din Consiliul de Administrație BRAT.

In cadrul Adunarii Generale de vineri, Presedintele BRAT, Domnul Dan Balotescu a anuntat ca renunta la functia de Presedinte BRAT, continuand activitatea in cadrul asociatiei ca membru al CA BRAT. In sedinta de vineri a fost ales prin vot un nou Presedinte BRAT, dintre membrii CA BRAT. Mandatul noului Presedinte se va sfarsi cu ocazia Adunarii Generale BRAT din luna martie 2008.

Noul Președinte BRAT este domnul Silviu Ispas, reprezentant al regiei ArboMedia, care a întrunit majoritatea voturilor celor prezenți. Domnul Silviu Ispas a mai ocupat functia de Presedinte BRAT intre anii 2004 – 2006. Consiliul de Administrație BRAT mai are în componență trei reprezentanți ai agențiilor de publicitate (Anca Fieraru – Initiative Romania, Dan Balotescu – Media Investment Communication și Laura Dobre – Mindshare), trei reprezentanți ai cotidianelor naționale (Cătălin Tolontan – Convergent Media, Cosmina Noaghea – Publimedia International și Monica Popescu – Ziua), trei reprezentanți ai publicațiilor de tip magazin (Mirela Iordache – Burda Romania, Szilard Meszaros – Edipresse AS, Claudiu Serban – Ringier Romania), doi reprezentanți ai publicațiilor locale (Mihaela Rugina – Viața Liberă Galați și Gruita Ienasoiu – Solpress Satu Mare), un reprezentant al publicațiilor gratuite (Alex Săndulescu – Academia Cațavencu), reprezentantul Departamentului Internet (Daniel Dragomir – UPC Romania) si reprezentantul Departamentului pentru Studii de Audiență (Marius Gheorghe – Media Investment Communication).

Biroul Român de Audit al Tirajelor are în prezent 212 membri (editori, agenții de publicitate, clienți de publicitate și editori web) cu 45 mai multi decât cu un an în urmă. Pe lista de audit se află înscrise 267 de publicații, cu 67 mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut.

3 thoughts on “Silviu Ispas redevine președinte BRAT”

  1. Totusi se putea face mai elegant alegerea, nu cu lasat mostenire functia (hai repede sa votam acu’! Nu-i asa ca nu vrea nimeni sa fie Pres? Ma autopropun). De altfel, ne batem cu caramida-n pept ca respectam reguli.
    Sanatate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *