Şi una caldă de la Mediafax: serviciu multimedia

Aici. S-ar putea să ducă undeva, mi se pare interesant cum poţi face ceva nou cu resurse puţine. Comunicatul de presă:

Mediafax Foto lansează serviciul Multimedia

Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, vineri, 28 noiembrie, serviciul Multimedia, ce cuprinde reportaje sub forma unor slideshow-uri cu imagini însoţite de coloană sonoră, ilustrând unele dintre cele mai importante evenimente de actualitate.

Primul serviciu de acest tip oferit mass-media de o agenţie de presă românească, Multimedia este accesibil pe site-ul Mediafax Foto, la adresa www.mediafaxfoto.ro/multimedia.

Noul serviciu furnizează reportaje multimedia (foto şi audio), reprezentând adevărate poveşti în imagini. Evenimente majore din diverse domenii sunt redate prin câte o selecţie de circa 35 de fotografii reprezentative, care sunt realizate de fotojurnaliştii şi colaboratorii Mediafax Foto şi sunt însoţite de o coloană sonoră adecvată. Astfel, fiecare reportaj multimedia se constituie într-o prezentare sugestivă şi cuprinzătoare a unui eveniment.

„Multimedia este spaţiul în care punem în evidenţă poveşti din jurul nostru, prin forţa expresivă a imaginilor şi a sunetului. Materialele sunt gândite pentru consumatorii – tot mai numeroşi – de new media şi reflectă evenimente de actualitate. De exemplu, primele reportaje multimedia disponibile au ca temă derby-ul Dinamo – Steaua şi alegerile parlamentare din 30 noiembrie”, spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Selecţia imaginilor şi producţia reportajelor multimedia sunt realizate de editorii şi fotoreporterii Mediafax Foto.

Serviciul Multimedia îmbogăţeşte portofoliul de produse şi servicii Mediafax Foto pentru presă, adăugându-se fotografiilor de eveniment, infograficelor, fotografiilor de sport şi de lifestyle, precum şi serviciilor Premium (fotoreportaje extinse, la standarde de calitate foarte înalte) şi Publicity (mape electronice de fotografii pentru presă, create de instituţii şi companii pentru a-şi mediatiza evenimentele).

Post your thoughts