Și una caldă de la Mediafax: serviciu multimedia

Aici. S-ar putea să ducă undeva, mi se pare interesant cum poți face ceva nou cu resurse puține. Comunicatul de presă:

Mediafax Foto lansează serviciul Multimedia

Mediafax Foto, liderul pieței românești de fotografie de presă, lansează, vineri, 28 noiembrie, serviciul Multimedia, ce cuprinde reportaje sub forma unor slideshow-uri cu imagini însoțite de coloană sonoră, ilustrând unele dintre cele mai importante evenimente de actualitate.

Primul serviciu de acest tip oferit mass-media de o agenție de presă românească, Multimedia este accesibil pe site-ul Mediafax Foto, la adresa www.mediafaxfoto.ro/multimedia.

Noul serviciu furnizează reportaje multimedia (foto și audio), reprezentând adevărate povești în imagini. Evenimente majore din diverse domenii sunt redate prin câte o selecție de circa 35 de fotografii reprezentative, care sunt realizate de fotojurnaliștii și colaboratorii Mediafax Foto și sunt însoțite de o coloană sonoră adecvată. Astfel, fiecare reportaj multimedia se constituie într-o prezentare sugestivă și cuprinzătoare a unui eveniment.

„Multimedia este spațiul în care punem în evidență povești din jurul nostru, prin forța expresivă a imaginilor și a sunetului. Materialele sunt gândite pentru consumatorii – tot mai numeroși – de new media și reflectă evenimente de actualitate. De exemplu, primele reportaje multimedia disponibile au ca temă derby-ul Dinamo – Steaua și alegerile parlamentare din 30 noiembrie”, spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Selecția imaginilor și producția reportajelor multimedia sunt realizate de editorii și fotoreporterii Mediafax Foto.

Serviciul Multimedia îmbogățește portofoliul de produse și servicii Mediafax Foto pentru presă, adăugându-se fotografiilor de eveniment, infograficelor, fotografiilor de sport și de lifestyle, precum și serviciilor Premium (fotoreportaje extinse, la standarde de calitate foarte înalte) și Publicity (mape electronice de fotografii pentru presă, create de instituții și companii pentru a-și mediatiza evenimentele).

One thought on “Și una caldă de la Mediafax: serviciu multimedia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *