Și EVZ și Gândul ies cu DVD

Toate ziarele quality (serioase) au CD-uri sau DVD-uri, cu excepția “Ziua” și a “României libere”. Ultimele două intrate în cursă se numesc “Evenimentul zilei”, cu “Aviatorul” (Scorsese, 5 RON) și “Gândul”, cu “California Dreamin'” (Nemescu, 2,9 RON). Pe primul mi l-am cumpărat și de data asta n-am nimic de obiectat. Toate sunt la locul lor, nu am găsit probleme tehnice la DVD și packaging-ul e îngrijit.

Cât privește “Gândul”, deocamdată avem un film-abțibild, anunțat pentru 22 octombrie:
300_dvd_gandul.jpg

DVD-urile inserate în publicațiile românești sunt uneori cu probleme.
Afară, “Playboy” și “Rolling Stone” vând DVD-uri separat, cu ediții istorice.

12 thoughts on “Și EVZ și Gândul ies cu DVD”

  1. Totusi cum se reuseste chestia asta ?
    “Aviatorul” cu di Caprio a fost un succes in 2004. Ma intreb cat se plateste pe copyright si pe imprimare si daca mai ramane si ziarul cu ceva.

  2. Citeam intr-o editie recenta a Business Magazin un advertorial care incepea asa: “Cotidianul Gandul va miza de la 1 octombrie mai mult pe continut decat pe produsele adaugate ziarului.” Si mi s-a parut o aluzie directa la strategia adoptata de “Cotidianul”, care ofera de ceva timp carti pt a-si creste nr de exemplare vandute. Ceea ce este foarte ok, mai ales ca au mizat pe carti bune, unele chiar excelente, altele traduse defectuos si cu alte probleme diverse, insa nimic nu poate fi perfect. Multi au ras atunci si au ironizat aceasta miscare, spunand ca cei de la Cotidianul vand mai degraba produse adaugate, cum s-au exprimat cei de la Gandul, decat un ziar. Iar asta este foarte departe de adevar, deoarece eu cred (si nu sunt singurul) ca mai mult decat in carti s-a investit in cresterea calitatii ziarului si intr-o strategie de atragere a unei alte audiente, formata din tineri in principal. (o miscare foarte desteapta, in opinia mea). Eu spun ca a devenit cel mai bun ziar generalist din Romania, pe care il cumpar acum pt continut, nu pt cartile aditionale. Voi ce parere aveti ? Iar despre Gandul consider ca este un caz clar de risipa de bani, doar ca sa aiba unde se “incrunta” in scris un CTP care devine din ce in ce mai greu de digerat. Luati cele doua ziare si analizati-le pe scurt continutul, daca nu ma credeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *