Sergiu Toader project manager pe tot grupul Realitatea-Cațavencu, care grup face o TV în Moldova

Poziția lui Sergiu Toader, după revenirea din țară, e de project manager pe întregul grup Realitatea-Cațavencu, iar contractul semnat se întinde pe o perioadă de cinci ani. Printre planurile Realitatea-Cațavencu se numără o televiziune în Moldova (ailaltă). Emil Hurezeanu rămâne președintele grupului, dar implicarea lui Sergiu e mai masivă decât se vorbea anterior.

Sursa.

Anunțul oficial:

Chiar daca perioada dificila prin care trece piata de media inca nu s-a incheiat, actionarul majoritar a decis continuarea planului de investitii concomitent cu reorganizarea si restructurarea intregului grup. Dezvoltarea si consolidarea mediei electronice (online, radio, tv), precum si ridicarea nivelului profesional al angajatilor vor fi prioritati nu numai in planul de investitii, dar si obiectivul principal al managementului la nivel de grup.

Concret, va anunt ca in scurt timp grupul va incepe pregatirile pentru deschiderea unui canal national de televiziune in Republica Moldova, o operatiune care va valorifica resursele din aceasta tara, dar care se bazeaza pe expertiza pe care am acumulat-o pana acum. De asemenea, pana la sfarsitul anului, grupul se va extinde in Romania prin aparitia a inca trei statii locale de televiziune, la Iasi, Galati si Constanta. Concomitent, va incepe digitalizarea statiilor pe care le operam, ceea ce inseamna trecerea intr-o etapa superioara a dezvoltarii lor.

In online si radio, vom continua investitiile incepute si vom exploata toate oportunitatile de business, inclusiv prin achizitii. In print, ca si pana acum, vom incerca maximizarea veniturilor, inclusiv prin proiecte speciale si parteneriate in strainatate.

Sigur, toate aceste decizii au la baza performantele pe care le-ati realizat pana acum (lideri in stiri de televiziune si online etc.) si pentru care va felicit personal.

Aceste proiecte vor fi administrate de actuala echipa de conducere careia i se va alatura si colegul nostru Sergiu Toader, pe o perioada de 5 ani, in functia de project manager la nivel de grup. Salut revenirea lui Sergiu in grupul la ale carui performante a contribuit decisiv inca de la infiintarea sa. In discutiile avute cu el, am decis deja ca toti angajatii sa fie cuprinsi in programe de training specializate sau in sesiuni scurte de practica in redactii din strainatate pentru ca, evident, succesul acestor proiecte depinde fundamental de nivelul profesional al fiecaruia dintre voi.

Detalii despre fiecare proiect in parte veti afla la momentul potrivit de la sefii vostri directi sau de la sefii de divizii.

Emil Hurezeanu

Presedinte Grup Realitatea-Catavencu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *