Senzațional! Orlando vine la HotNews

Știrea a fost confirmată chiar de tartorul no. 1 al vânzărilor din internetul românesc, pe blogul propriu. Vedeți acolo când vine. Aici, mai la vale, puteți să vă minunați și să-i adresați întrebări.

11 thoughts on “Senzațional! Orlando vine la HotNews”

  1. Tartorul vinzarilor? Adica, ce face? Vinde net? Vinde pe net? Face flash-urile alea pe care le blocam noi toti din hosts?

  2. exagerarile nu sunt bune.
    Un om cu experienta pe businessul online vine la discutie.
    Intrebarea ar fi care sunt start-upurile create de el in afata media pro interactive si cite sunt profitabile in anul de gratie 2008 ?

  3. Se pare că, dragi cititori care aveți și ceva de spus mai sus, nimeni dintr voi n-a sesizat stilul bombastic în care am scris cele două rânduri, ca și cum Orlando și-ar fi mutat ăăă, cartea de muncă la, ăăă, HotNews, știu că e penibil să explici o glumă, dar uneori mă întreb pentru cine scriu aici.

  4. Maestre, e simplu! Multi dintre cititorii tai habar n-au cine e Orlando, altii, care stiu care-i treba cu Orlando, nu au conceput ca ar putea veni la Hotnews, iar altii, putini, au interpretat titlul exact asa cum trebui

  5. @ Orlando: cum privesti si cum comentezi cifrele de afaceri si bugetele pe care le vehiculeaza diferite regii de publicitate inainte de a fi publice pe mfinante.ro? daca ar fi sa adunam cifrele declarate de jucatori ne-am afla la 200%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *