Senzaţional! Noi dezvăluiri despre Comanescu la Zoso pe blog! Şi la Comanescu! şi peste tot!

Zoso s-a deplasat azi la Club A, unde s-a întâlnit cu politicieni şi nu mai ştiu cine şi a venit cu convingerea că eu l-am ajutat pe Andrei Chiliman să-şi facă blog.

Nu pot decât să mă recunosc prins asupra faptului. Aşa e, cu câteva mici detalii pe care nu mai are rost să le ascund:

– nu “l-am ajutat” pe primar să-şi facă blog înainte ca acesta să-şi facă blogul, ci mult după. Mai precis, ieri, Andrei Chiliman m-a întrebat cum şi-ar putea ameliora prestaţia şi i-am spus ce cred eu.
– nu îmi pot aroga merite cu privire la ce se vede la AndreiChiliman.Blogspot.com, nu cred că primarul a apucat să-mi urmeze vreun sfat, fiindcă discuţia a avut loc cu vreo două ore înainte de întâlnirea cu vigilentul Zoso.
– în fine, ce-am făcut eu cu Andrei Chiliman ieri nu era blog, ci ymterviu.

În rest, ca să zic aşa, lui Zoso nu i-a scăpat nimic. Detalii cutremurătoare, peste câteva ore, aici: ymterviu.023, mărturisirile complete ale lui Andrei Chiliman despre actele de terorism ale propriei soacre.

P.S.: Vorbind serios, e unul din cele mai molcome ymterviuri pe care le-am făcut. Sincer, nu vă aşteptaţi la adrenalină de data asta.

UPDATE: Astăzi am fost prins cu diferite lucruri, aşa că n-am apucat să editez ymterviul cu Andrei Chiliman. Rămâne pe mâine. Apropo, primarul ecologic confirmă şi el că n-am nici o legătură cu blogul lui – încă o dată, nu fiindcă n-aş fi vrut, dimpotrivă, mi se pare un început din care poate ieşi ceva, dar nu îmi place să-mi arog merite care nu îmi aparţin. Probabil că Zoso n-a auzit bine, în cazul ăsta.

 1. Antonio Eram Reply

  penibil. iulian, credeam ca ai altele de facut decat sa continui pseudopolemici cu si despre zoso (si viceversa)
  uite, iti dau eu o tema, de ce consilierii ii sfatuiesc pe politicieni sa isi faca blog pe blogspot si nu pe un serviciu romanesc (nu neaparat weblog) sau sub nume propriu… ? huh ?

 2. Luci de la IqPress Reply

  Ei si asa revenim la ce am discutat noi saptamana trecuta. Iti dai seama ca Zoso are o problema ca isi fac politicienii bloguri si ca au si trafic. E pe sistemul “sa moara capra vecinului”. Nu cred ca faci nici tu bine ca incepi sa te justifici si sa explici detaliat. un simplu post tu “NU” ar fi fost mult mai elegant.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Zoso: până la urmă, mi-ai dat o idee.

  Antonio: nu e o polemică. Era necesar să spun că nu am avut o contribuţie la blog fiindcă ce se întâmplă acolo, atâta cât e, nu e opera mea. Cât priveşte problema ta cu serviciile româneşti şi străine, nu ştiu cine i-a recomandat lui Andrei Chiliman Blogspot, din câte am înţeles în ymterviu bucătăria o face fiica lui.

  Există motive pro această alegere. Un politician poate alege să pară mai “dintre noi”, vorba celebrului slogan, cu un cont gratuit. Şi atunci e normal să preferi cel mai cunosut furnizor.

  Acuma spune-mi tu de ce şi-ar face cineva cont într-o comunitate românească.

 4. Antonio Eram Reply

  da intr-adevar. de ce sa te bagi intr-o comunitate romaneasca cand poti sa stai comod intr-un anonimat protectiv. discutabil totusi. oricum nu cred ca vom avea bloguri politice adevarate in sensul real al cuvantului.

  zoso. astfel de cazuri se intampla. este ca si cum ai avea un accident. nu-ti doresti dar se intampla. is called act of GOD. important este sa mergi inainte.

 5. Iulian Comanescu Reply

  Antonio: nu pricep. Andreichiliman.blogspot.com e anonim-protectiv şi Andreichiliman.weblog.ro e asumat-curajos? Aştept adevărul… ăla real.

  Nu cred că pot fi suspectat de mari simpatii la adresa lui Zoso, dar de data asta părerea mea e că ţi-a dat un motiv bun pentru care lumea nu vine pe comunităţile româneşti. Alegerea dintre BlogSpot şi Weblog e probabil aceeaşi cu cea dintre un Ford Escort şi un Logan. Cu o diferenţă: preţul e acelaşi – gratis.

 6. zoso Reply

  iulian, noi va trebui sa iesim la bere/cafea doar ca sa ne punem de acord asupra carui subiect ne mai injuram.

 7. bradutz Reply

  iulian, io tot nu inteleg de ce te bagi tu in seama cu toti nechematii. de obicei incerc sa nu pomenesc de personajul respectiv, dar pentru ca tu ai un blog serios si pentru a indrepta niste confuzii, se cuvine sa facem niste precizari:
  – chiliman n-a zis ca i-ai facut tu blogul. omul a spus ca l-ai ajutat sa fie cunoscut, ceea ce tu ai facut atunci cand ai scris la tine pe blog despre petitia online cu parcul bordei.
  – si o alta chestie care te priveste: personajul l-a intrebat pe chiliman de ce nu te-a platit pentru furnicutze. credea, cu alte cuvinte, ca primarul e la psd si nu sunt sigur nici acum ca a inteles cum stau lucrurile. s-a facut de ras si cu altele, dar ma opresc aici, pentru ca nu vreau sa intru in nici o polemica – am incercat doar sa lamuresc lucrurile.

 8. Iulian Comanescu Reply

  Brăduţ: uite că nu mi-a dat prin cap să te întreb ce-a zis Andrei Chiliman la întâlnirea aia. Am văzut că Zoso a făcut o referire la furnicuţe şi la el pe blog, prefer să nu pricep despre ce e vorba, fiindcă altfel ar trebui să fac nişte procese de intenţie, chiar dacă sunt evidente pentru toată lumea.

  Iar ceea ce am scris aici a avut două motive:

  – ţin să se ştie exact ce fac şi ce nu fac în termeni de business. Mi se părea o impostură să mă laud cu blogul lui Chiliman, cât timp n-am făcut decât să anunţ că omu’ a lansat o petiţie de succes, ceea ce suntem de acord că e o ştire ca multe altele. El mi-a mulţumit pentru promovare, fiindcă e un tip manierat, la fel cum mi-a mulţumit şi Andrei Roşca, dar asta nu înseamnă că am acţionat ca PR al lor sau ceva. Aici, pe blog, nu se face PR decât la ceea ce fac eu şi guest starurile mele, printre care te numeri şi tu, cu excepţia unei campanii-jucărie, pro bono, pentru Kumm.

  – al doilea motiv pentru care am scris toată gogoriţa asta e chiar promoţional: m-am gândit că în modul ăsta puţin conflictual pot promova ymterviul cu Chiliman, pe care îl pun peste câteva minute sus. E şi raţiunea pentru care postarea e încadrată la “Autoreclamă”, că aşa fac cu ceea ce scriu prin alte părţi şi promovez.

  Cu Zoso sunt gata să port oricând o discuţie cu argumente. Nenorocirea e că se iveşte prilejul cam rar.

Post your thoughts