Senzațional! Noi dezvăluiri despre Comanescu la Zoso pe blog! Și la Comanescu! și peste tot!

Zoso s-a deplasat azi la Club A, unde s-a întâlnit cu politicieni și nu mai știu cine și a venit cu convingerea că eu l-am ajutat pe Andrei Chiliman să-și facă blog.

Nu pot decât să mă recunosc prins asupra faptului. Așa e, cu câteva mici detalii pe care nu mai are rost să le ascund:

– nu “l-am ajutat” pe primar să-și facă blog înainte ca acesta să-și facă blogul, ci mult după. Mai precis, ieri, Andrei Chiliman m-a întrebat cum și-ar putea ameliora prestația și i-am spus ce cred eu.
– nu îmi pot aroga merite cu privire la ce se vede la AndreiChiliman.Blogspot.com, nu cred că primarul a apucat să-mi urmeze vreun sfat, fiindcă discuția a avut loc cu vreo două ore înainte de întâlnirea cu vigilentul Zoso.
– în fine, ce-am făcut eu cu Andrei Chiliman ieri nu era blog, ci ymterviu.

În rest, ca să zic așa, lui Zoso nu i-a scăpat nimic. Detalii cutremurătoare, peste câteva ore, aici: ymterviu.023, mărturisirile complete ale lui Andrei Chiliman despre actele de terorism ale propriei soacre.

P.S.: Vorbind serios, e unul din cele mai molcome ymterviuri pe care le-am făcut. Sincer, nu vă așteptați la adrenalină de data asta.

UPDATE: Astăzi am fost prins cu diferite lucruri, așa că n-am apucat să editez ymterviul cu Andrei Chiliman. Rămâne pe mâine. Apropo, primarul ecologic confirmă și el că n-am nici o legătură cu blogul lui – încă o dată, nu fiindcă n-aș fi vrut, dimpotrivă, mi se pare un început din care poate ieși ceva, dar nu îmi place să-mi arog merite care nu îmi aparțin. Probabil că Zoso n-a auzit bine, în cazul ăsta.

13 thoughts on “Senzațional! Noi dezvăluiri despre Comanescu la Zoso pe blog! Și la Comanescu! și peste tot!”

 1. penibil. iulian, credeam ca ai altele de facut decat sa continui pseudopolemici cu si despre zoso (si viceversa)
  uite, iti dau eu o tema, de ce consilierii ii sfatuiesc pe politicieni sa isi faca blog pe blogspot si nu pe un serviciu romanesc (nu neaparat weblog) sau sub nume propriu… ? huh ?

 2. Ei si asa revenim la ce am discutat noi saptamana trecuta. Iti dai seama ca Zoso are o problema ca isi fac politicienii bloguri si ca au si trafic. E pe sistemul “sa moara capra vecinului”. Nu cred ca faci nici tu bine ca incepi sa te justifici si sa explici detaliat. un simplu post tu “NU” ar fi fost mult mai elegant.

 3. Zoso: până la urmă, mi-ai dat o idee.

  Antonio: nu e o polemică. Era necesar să spun că nu am avut o contribuție la blog fiindcă ce se întâmplă acolo, atâta cât e, nu e opera mea. Cât privește problema ta cu serviciile românești și străine, nu știu cine i-a recomandat lui Andrei Chiliman Blogspot, din câte am înțeles în ymterviu bucătăria o face fiica lui.

  Există motive pro această alegere. Un politician poate alege să pară mai “dintre noi”, vorba celebrului slogan, cu un cont gratuit. Și atunci e normal să preferi cel mai cunosut furnizor.

  Acuma spune-mi tu de ce și-ar face cineva cont într-o comunitate românească.

 4. da intr-adevar. de ce sa te bagi intr-o comunitate romaneasca cand poti sa stai comod intr-un anonimat protectiv. discutabil totusi. oricum nu cred ca vom avea bloguri politice adevarate in sensul real al cuvantului.

  zoso. astfel de cazuri se intampla. este ca si cum ai avea un accident. nu-ti doresti dar se intampla. is called act of GOD. important este sa mergi inainte.

 5. Antonio: nu pricep. Andreichiliman.blogspot.com e anonim-protectiv și Andreichiliman.weblog.ro e asumat-curajos? Aștept adevărul… ăla real.

  Nu cred că pot fi suspectat de mari simpatii la adresa lui Zoso, dar de data asta părerea mea e că ți-a dat un motiv bun pentru care lumea nu vine pe comunitățile românești. Alegerea dintre BlogSpot și Weblog e probabil aceeași cu cea dintre un Ford Escort și un Logan. Cu o diferență: prețul e același – gratis.

 6. iulian, io tot nu inteleg de ce te bagi tu in seama cu toti nechematii. de obicei incerc sa nu pomenesc de personajul respectiv, dar pentru ca tu ai un blog serios si pentru a indrepta niste confuzii, se cuvine sa facem niste precizari:
  – chiliman n-a zis ca i-ai facut tu blogul. omul a spus ca l-ai ajutat sa fie cunoscut, ceea ce tu ai facut atunci cand ai scris la tine pe blog despre petitia online cu parcul bordei.
  – si o alta chestie care te priveste: personajul l-a intrebat pe chiliman de ce nu te-a platit pentru furnicutze. credea, cu alte cuvinte, ca primarul e la psd si nu sunt sigur nici acum ca a inteles cum stau lucrurile. s-a facut de ras si cu altele, dar ma opresc aici, pentru ca nu vreau sa intru in nici o polemica – am incercat doar sa lamuresc lucrurile.

 7. Brăduț: uite că nu mi-a dat prin cap să te întreb ce-a zis Andrei Chiliman la întâlnirea aia. Am văzut că Zoso a făcut o referire la furnicuțe și la el pe blog, prefer să nu pricep despre ce e vorba, fiindcă altfel ar trebui să fac niște procese de intenție, chiar dacă sunt evidente pentru toată lumea.

  Iar ceea ce am scris aici a avut două motive:

  – țin să se știe exact ce fac și ce nu fac în termeni de business. Mi se părea o impostură să mă laud cu blogul lui Chiliman, cât timp n-am făcut decât să anunț că omu’ a lansat o petiție de succes, ceea ce suntem de acord că e o știre ca multe altele. El mi-a mulțumit pentru promovare, fiindcă e un tip manierat, la fel cum mi-a mulțumit și Andrei Roșca, dar asta nu înseamnă că am acționat ca PR al lor sau ceva. Aici, pe blog, nu se face PR decât la ceea ce fac eu și guest starurile mele, printre care te numeri și tu, cu excepția unei campanii-jucărie, pro bono, pentru Kumm.

  – al doilea motiv pentru care am scris toată gogorița asta e chiar promoțional: m-am gândit că în modul ăsta puțin conflictual pot promova ymterviul cu Chiliman, pe care îl pun peste câteva minute sus. E și rațiunea pentru care postarea e încadrată la “Autoreclamă”, că așa fac cu ceea ce scriu prin alte părți și promovez.

  Cu Zoso sunt gata să port oricând o discuție cu argumente. Nenorocirea e că se ivește prilejul cam rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *