Se întâmplă și la case mari: Jerry Seinfeld îl face bucăți pe Larry King

Contextul: Acum vreo 10-11 ani, Jerry Seinfeld anunța decizia de a încheia ceea ce a fost numit “cel mai bun serial din istoria televiziunii”, la sezonul al nouălea. Seinfeld era invitat de Larry King, care îi punea niște întrebări destul de vagi despre motivul pentru care serialul a fost oprit. S-a întâmplat așa:

6 thoughts on “Se întâmplă și la case mari: Jerry Seinfeld îl face bucăți pe Larry King”

  1. Filmuletul e mai nou, nu de atunci, e din toamna lui 2008, inainte de lansarea lui Bee Movie.
    Iar dialogul e un simplu scenariu, cei doi se cunosc de vreo 20 de ani.

  2. 75 de milioane de telespectatori :O … lumea chiar se uita la TV pe-atuncea. In zilele astea de-abia scoate 25 de milioane American Idol, fiind de departe cel mai popular serial in SUA.

    Oricum, ma indoiesc ca a fost pre-stabilita discutia, Seinfeld chiar parea nervos. Si cine nu ar fi … avand in vedere ca serialul ala e aproape intreaga sa “avere” e clar ca nu vrea sa se creeze confuzii in legatura cu terminarea sa.

  3. Cand n-ai ce posta pui de un cartof? Sau de o mamaliga? In primul rand Jerry vorbeste de Bee Movie deci nicidecum acum 10-11 ani. Apoi “il face bucati” e un titlu gen stirile de la ora 17. Daca te uiti atent o sa vezi ca Jerry se amuza copios si ataca in cheie comica varsta moderatorului, seriozitatea postului… E simpatic, dar nici vorba serios. Joaca. Se joaca. It’s a show. Esti varzar.

  4. @ dan: Bee Movie era prilejul cu care Seinfeld a aparut la Larry King; isi promova ultimul produs. Discutia pe care o porneste King este despre serial, deci despre ce s-a intamplat acum 10-11 ani. Si, da, Seinfeld il face bucati. Iar tu nu esti varzar deloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *