Se întâmplă şi la case mari: Jerry Seinfeld îl face bucăţi pe Larry King

Contextul: Acum vreo 10-11 ani, Jerry Seinfeld anunţa decizia de a încheia ceea ce a fost numit “cel mai bun serial din istoria televiziunii”, la sezonul al nouălea. Seinfeld era invitat de Larry King, care îi punea nişte întrebări destul de vagi despre motivul pentru care serialul a fost oprit. S-a întâmplat aşa:

 1. Cristi Reply

  Filmuletul e mai nou, nu de atunci, e din toamna lui 2008, inainte de lansarea lui Bee Movie.
  Iar dialogul e un simplu scenariu, cei doi se cunosc de vreo 20 de ani.

 2. Mynsc Reply

  75 de milioane de telespectatori :O … lumea chiar se uita la TV pe-atuncea. In zilele astea de-abia scoate 25 de milioane American Idol, fiind de departe cel mai popular serial in SUA.

  Oricum, ma indoiesc ca a fost pre-stabilita discutia, Seinfeld chiar parea nervos. Si cine nu ar fi … avand in vedere ca serialul ala e aproape intreaga sa “avere” e clar ca nu vrea sa se creeze confuzii in legatura cu terminarea sa.

 3. dan Reply

  Cand n-ai ce posta pui de un cartof? Sau de o mamaliga? In primul rand Jerry vorbeste de Bee Movie deci nicidecum acum 10-11 ani. Apoi “il face bucati” e un titlu gen stirile de la ora 17. Daca te uiti atent o sa vezi ca Jerry se amuza copios si ataca in cheie comica varsta moderatorului, seriozitatea postului… E simpatic, dar nici vorba serios. Joaca. Se joaca. It’s a show. Esti varzar.

 4. bradutz Reply

  @ dan: Bee Movie era prilejul cu care Seinfeld a aparut la Larry King; isi promova ultimul produs. Discutia pe care o porneste King este despre serial, deci despre ce s-a intamplat acum 10-11 ani. Si, da, Seinfeld il face bucati. Iar tu nu esti varzar deloc.

Post your thoughts