Scuze tuturor

E 1:35 şi azi am făcut după cum urmează: la 10 m-am trezit, după ce am stat ieri noapte până pe la 3.00, după care la 11.00 am fost la “Business Standard”. La 15.00 am fost la o altă întâlnire, iar la 17.00, la o a treia, la HotNews. La 20.00 am discutat afaceri la un tartar şi ceva numit tris Xanadu, iar la 22.00 m-am apucat de scris o ofertă şi trimis prin un test prin mail. Am terminat acum. De aceea, ţin să prezint scuze următorilor, în ordine aleatorie:

– lui Ciutacu, căruia nu i-am pus încă sus ymterviul, fiindcă n-am avut când. A fost un impuls de moment de a-l lua, nu regret, e bun, o să-l pun.
– Monei de la “Money Express”, cu care am avut o discuţie de făcut, dar pur şi simplu mi-a ieşit din cap, la burnout-ul la care sunt supus. Mă ierţi şi reprogramăm?
– to Marco Stettler, because I still haven’t posted the third part of his ymterview, which is worth reading
– lui Vărşăndan, Marei, Eniko şi găştii de la Charme, fiindcă eram prea rupt ca să mai vin să vă văd
– lui Bobby Voicu, Gusti Roman, Cristi Vasile, fiindcă i-am deranjat cu întrebări pentru prezentarea de la Ambasada SUA, pe care n-am mai ţinut-o din motive de lipsă de timp + altele. Mi-au dat răspunsuri foarte interesante despre modul cum scot bani din bloguri şi o să le vedeţi aici în zilele următoare, nu numai ca să mă revanşez faţă de ei, ci şi ca să citiţi nişte lucruri cu sens
– mamei mele bătrâne şi bolnave, etc., etc., cam pe dos decât se mulţumeşte la Oscar 🙂

Nu mai lungesc lista şi închei cu voi, cei care intraţi aici: iertaţi-mă că v-am neglijat. Sună patetic, dar n-am ce să vă spun altceva. Decât poate o minciună 🙂

  1. Cosmin Reply

    “E 1:35 şi azi am făcut după cum urmează:”

    Postat in Info de Iulian Comanescu pe 30 martie 2007, la ora 12:47 am

    Hehe…”poate o minciună :)”
    Fara rautate…:)

Post your thoughts