Scuze tuturor

E 1:35 și azi am făcut după cum urmează: la 10 m-am trezit, după ce am stat ieri noapte până pe la 3.00, după care la 11.00 am fost la “Business Standard”. La 15.00 am fost la o altă întâlnire, iar la 17.00, la o a treia, la HotNews. La 20.00 am discutat afaceri la un tartar și ceva numit tris Xanadu, iar la 22.00 m-am apucat de scris o ofertă și trimis prin un test prin mail. Am terminat acum. De aceea, țin să prezint scuze următorilor, în ordine aleatorie:

– lui Ciutacu, căruia nu i-am pus încă sus ymterviul, fiindcă n-am avut când. A fost un impuls de moment de a-l lua, nu regret, e bun, o să-l pun.
– Monei de la “Money Express”, cu care am avut o discuție de făcut, dar pur și simplu mi-a ieșit din cap, la burnout-ul la care sunt supus. Mă ierți și reprogramăm?
– to Marco Stettler, because I still haven’t posted the third part of his ymterview, which is worth reading
– lui Vărșăndan, Marei, Eniko și găștii de la Charme, fiindcă eram prea rupt ca să mai vin să vă văd
– lui Bobby Voicu, Gusti Roman, Cristi Vasile, fiindcă i-am deranjat cu întrebări pentru prezentarea de la Ambasada SUA, pe care n-am mai ținut-o din motive de lipsă de timp + altele. Mi-au dat răspunsuri foarte interesante despre modul cum scot bani din bloguri și o să le vedeți aici în zilele următoare, nu numai ca să mă revanșez față de ei, ci și ca să citiți niște lucruri cu sens
– mamei mele bătrâne și bolnave, etc., etc., cam pe dos decât se mulțumește la Oscar 🙂

Nu mai lungesc lista și închei cu voi, cei care intrați aici: iertați-mă că v-am neglijat. Sună patetic, dar n-am ce să vă spun altceva. Decât poate o minciună 🙂

One thought on “Scuze tuturor”

  1. “E 1:35 și azi am făcut după cum urmează:”

    Postat in Info de Iulian Comanescu pe 30 martie 2007, la ora 12:47 am

    Hehe…”poate o minciună :)”
    Fara rautate…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *