Scrisoarea II de Mihaela R. pentru Andreea M.: Ce-ai căutat, ipocrito?

Situaţia se acutizează. Zâna vrea să tranşeze situaţia odată pentru totdeauna, la Tache pe blog. Mihaela nu se lasă. Ea se-nfurie şi scrie următorul răspuns.

Mă, cap de machiaj, mop năclăit, ponei gelatinos

Mă mir cum îndrăzneşti să întrebi care dintre noi este mai de calitate şi de caracter şi pe urmă să te mai şi dai miloasă. Cu ce, cu baletul ăla de l-ai făcut cu îmbălsămatul de Mamulici la teve? Parcă eraţi Tutancamon şi Blestemul faraonilor, aşa, cum îţi tăia el macaroana de câte ori încercai să zici ceva şi anunţa primul că s-au mai strâns doi firfirici pentru sinistraţii din Humuleşti. Oricine s-a uitat a văzut că mai aveai puţin şi-i profanai lu ăla masca mortuară. Atâta respect pentru istorie şi antichităţi ai tu? Jefuitoareo de morminte! Ce-ai căutat, ipocrito, pe teve dacă voiai să faci binefaceri? Păi tu crezi că asta e caritate? Să behăi ca Monserat Cavalli pe toate posturile de câte ori depui un ou? Cum e aia, să te legi cu sfoară de o babă şchioapă şi s-o plimbi ca pe urs prin presă? Cât ai luat pe toată reprezentaţia? Ţi-a ajuns de liposucţie şi regimul ăla care-l ţii după naştere? Sau a mai trebuit să te jeluieşti şi pe alte cavouri, ca o hienă ce eşti?

Dezmeticeşte-te, fato. Nu eşti singura care se interesează de soarta celor necăjiţi. Nu vroiam să vorbesc despre asta, dar dacă m-ai jignit, nu pot să tac. Păi când am dus eu ajutoare pentru inundaţii cu elicopterul, tu te strâmbai în oglindă. Cum adică, ce-am căutat cu elicopterul? Era situaţie de urgenţă, hieno. Dacă n-ar fi fost domnul Traian Vuia să îmi facă plinul, căruia îi mulţumesc pe această cale, nici azi nu m-aş fi ridicat la cer. Ce, crezi că m-am suit în morişca aia ca să atrag ziariştii? Păi jumate au borât instant când i-au trimis şefii să trăiască experienţa alături de mine şi cealaltă jumate, oricum, nu mai încăpeau în aparat.

Şi încă ceva. Să nu te prind că te iei de bona lu’ Valvolina. Cum adică, mi-ai scris da nu ştii cum au ajuns scrisorile tale la mine? N-o să afli niciodată cum. Las-o în pace pe bonă, dacă tot te dai zână pân reviste de doi lei. Să-ţi intre bine în mintea ta cât un prompter, că poate mă superi.

 1. abrutus Reply

  Pt. Mihaela R !

  Andreea M. se stramba in oglinda ca sa vada cum ii sta stramba , tu in schimb nu trebuie sa te strambi pentruca esti deja stramba.
  Si hai sa fim seriosi ca toata lumea stie ca tu de fapt esti invidioasa pe Andreea M. pentruca este mult mai frumoasa si mai stilata decat tine, iar tot limbajul tau de mahala sunt consecinta unor refulari.

 2. motanes Reply

  Spune, frăţioare, că-i caterincă! Sunt destui care au pus botul că-i pe bune. E imaginaţie, piesă de teatru. Atât. Sau nici tu nu ştiai?

 3. Valix Reply

  nu pot sa cred ca ai ajuns si tu sa iei doua nume de vedete, care stii ca fac trafic, sa le pui la tine pe blog ca sa scoti nu stiu cate hituri pe zi… 🙁 Pacat.

 4. armamortală Reply

  INteresant ar fi, dacă n-au priceput ştoul, să fie preluată povestea de oligoelementele de la can-can.

  Până acum scorul pare a fi 1-1. Aşteptăm continuarea Simonei.

 5. x-man Reply

  Imi pare rau, dar lumea noastra “buna” isi da in petec ! Nascatorii de stiri pentru “marea de prostime” sunt de cea mai joasa speta. Se pare ca pe unele persoane nici macar banii nu le pot ridica nivelul de cultura, cu toate ca nevoile primare sunt pe deplin satisfacute !!! Acesta mentalitate de “fiecare face ce vrea” creioneza astfel de personaje si totodata, din pacate, si pe devoratorii stirilor de acest gen. Se spune “cultura lumineaza” … dar …. pe cine vrea intr-adevar ! Nu putem sa fim toti incarcati cu duhovnicie, dar trebuie sa tindem catre modele reale, precum au fost Parintele Galeriu, dl. Paleologu !

 6. benes Reply

  comanescule ti-ai facut blog ? du-te si pune borduri ,tara are nevoie de tine !!

 7. Cora_ Reply

  “Se pare ca pe unele persoane nici macar banii nu le pot ridica nivelul de cultura…”

  Aveti dreptate, domnule x-man, se pare ca unor persoane banii nu le pot da nici inteligenta nici diplomatie… Din cand in cand pe aici pe blog, in ” marea de prostime”, mai vine cate o persoana si ne arata calea…
  Aveti dreptate si cand spuneti ca trebuie sa tindem spre modele reale. Poate ca ar trebui sa incepem prin a ne expune punctul de vedere civilizat, fara sa jignim. Ce credeti? Ca antidot la manie sugerez filmuletul lui Tutea.

  http://www.youtube.com/watch?v=w8260bfuZbU&feature=related

  Sa ne “revedem” sanatosi.

 8. Andi Reply

  Credeam că aici e blog serios 🙂 Tot peste Zânele Durerii dau și aici??

Post your thoughts