Scrisoarea II de Mihaela R. pentru Andreea M.: Ce-ai căutat, ipocrito?

Situația se acutizează. Zâna vrea să tranșeze situația odată pentru totdeauna, la Tache pe blog. Mihaela nu se lasă. Ea se-nfurie și scrie următorul răspuns.

Mă, cap de machiaj, mop năclăit, ponei gelatinos

Mă mir cum îndrăznești să întrebi care dintre noi este mai de calitate și de caracter și pe urmă să te mai și dai miloasă. Cu ce, cu baletul ăla de l-ai făcut cu îmbălsămatul de Mamulici la teve? Parcă erați Tutancamon și Blestemul faraonilor, așa, cum îți tăia el macaroana de câte ori încercai să zici ceva și anunța primul că s-au mai strâns doi firfirici pentru sinistrații din Humulești. Oricine s-a uitat a văzut că mai aveai puțin și-i profanai lu ăla masca mortuară. Atâta respect pentru istorie și antichități ai tu? Jefuitoareo de morminte! Ce-ai căutat, ipocrito, pe teve dacă voiai să faci binefaceri? Păi tu crezi că asta e caritate? Să behăi ca Monserat Cavalli pe toate posturile de câte ori depui un ou? Cum e aia, să te legi cu sfoară de o babă șchioapă și s-o plimbi ca pe urs prin presă? Cât ai luat pe toată reprezentația? Ți-a ajuns de liposucție și regimul ăla care-l ții după naștere? Sau a mai trebuit să te jeluiești și pe alte cavouri, ca o hienă ce ești?

Dezmeticește-te, fato. Nu ești singura care se interesează de soarta celor necăjiți. Nu vroiam să vorbesc despre asta, dar dacă m-ai jignit, nu pot să tac. Păi când am dus eu ajutoare pentru inundații cu elicopterul, tu te strâmbai în oglindă. Cum adică, ce-am căutat cu elicopterul? Era situație de urgență, hieno. Dacă n-ar fi fost domnul Traian Vuia să îmi facă plinul, căruia îi mulțumesc pe această cale, nici azi nu m-aș fi ridicat la cer. Ce, crezi că m-am suit în morișca aia ca să atrag ziariștii? Păi jumate au borât instant când i-au trimis șefii să trăiască experiența alături de mine și cealaltă jumate, oricum, nu mai încăpeau în aparat.

Și încă ceva. Să nu te prind că te iei de bona lu’ Valvolina. Cum adică, mi-ai scris da nu știi cum au ajuns scrisorile tale la mine? N-o să afli niciodată cum. Las-o în pace pe bonă, dacă tot te dai zână pân reviste de doi lei. Să-ți intre bine în mintea ta cât un prompter, că poate mă superi.

9 thoughts on “Scrisoarea II de Mihaela R. pentru Andreea M.: Ce-ai căutat, ipocrito?”

 1. Pt. Mihaela R !

  Andreea M. se stramba in oglinda ca sa vada cum ii sta stramba , tu in schimb nu trebuie sa te strambi pentruca esti deja stramba.
  Si hai sa fim seriosi ca toata lumea stie ca tu de fapt esti invidioasa pe Andreea M. pentruca este mult mai frumoasa si mai stilata decat tine, iar tot limbajul tau de mahala sunt consecinta unor refulari.

 2. nu pot sa cred ca ai ajuns si tu sa iei doua nume de vedete, care stii ca fac trafic, sa le pui la tine pe blog ca sa scoti nu stiu cate hituri pe zi… 🙁 Pacat.

 3. Imi pare rau, dar lumea noastra “buna” isi da in petec ! Nascatorii de stiri pentru “marea de prostime” sunt de cea mai joasa speta. Se pare ca pe unele persoane nici macar banii nu le pot ridica nivelul de cultura, cu toate ca nevoile primare sunt pe deplin satisfacute !!! Acesta mentalitate de “fiecare face ce vrea” creioneza astfel de personaje si totodata, din pacate, si pe devoratorii stirilor de acest gen. Se spune “cultura lumineaza” … dar …. pe cine vrea intr-adevar ! Nu putem sa fim toti incarcati cu duhovnicie, dar trebuie sa tindem catre modele reale, precum au fost Parintele Galeriu, dl. Paleologu !

 4. “Se pare ca pe unele persoane nici macar banii nu le pot ridica nivelul de cultura…”

  Aveti dreptate, domnule x-man, se pare ca unor persoane banii nu le pot da nici inteligenta nici diplomatie… Din cand in cand pe aici pe blog, in ” marea de prostime”, mai vine cate o persoana si ne arata calea…
  Aveti dreptate si cand spuneti ca trebuie sa tindem spre modele reale. Poate ca ar trebui sa incepem prin a ne expune punctul de vedere civilizat, fara sa jignim. Ce credeti? Ca antidot la manie sugerez filmuletul lui Tutea.

  http://www.youtube.com/watch?v=w8260bfuZbU&feature=related

  Sa ne “revedem” sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *