Schimbari la Ringier: Thomas Landolt promovat la Zurich, Romania preluata de Alexander Theobald

Trust de presa multinational, schimbari mari de organigrama la centru. Nu ma intrebati cine, ce, cand, cum, ca nu pot sa va spun. Asteptati vreo doua zile, ciuliti urechile. Dati cu ghicitul…

UPDATE 18.30: Au aflat si sefii, a fost sedinta secreta, dupa aia a aflat si tot satul, asa ca pot s-o dau si eu: Thomas Landolt pleaca de la Ringier Romania, insa la Ringier Zurich. In locul lui vine Alexander Theobald, care se va ocupa si de Romania, si de Ungaria. Amatorii de profunzime pot reciti cele doua randulete ale mele de mai sus, fiindca asta-i numai o parte din prajitura.

UPDDATE 21.15: Ce nu scrie nici in comunicat, nici in alte parti: Silvia Lepiarczyk paraseste pozitia de director reviste Europa, pentru o fundatie, dupa stirea mea din proprie initiativa, fiindca jobul era foarte solicitant. Printr-un concurs de imprejurari, ea era superiorul ierarhic al lui Thomas Landolt, dar acum, Ringier Romania depinde direct de Martin Werfeli, CEO-ul trustului, ceea ce inseamna un culoar bun pentru managerii romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *