Schimbări pe post, la Realitatea TV

Din mulțimea de permutări, aranjamente, combinări de la Realitatea reținem două plecări de pe post, a lui Nicolas Don, jurnalist francez și român, care la Roland Garros, cu familia lui de la pasiopt etc., și a carpato-danubiano-ponticului Cristi Niță, acest varză, viezure, capră, mânz al Realității TV, substrat al televiziunii încă de pe vremea lui Silviu Prigoană.

Pentru nemulțumiți am și o promovare, Delia Vrînceanu, de la meteo la știri. S-a dus, cum ar veni, după subiecte, fiindcă jurnalele Realitatea s-au umplut oricum de cod roșu și portocaliu ceva de speriat, proporțional cu încălzirea globală. Primul ei subiect de știri a fost o tornadă, în care Delia se simte ca acasă.

Succes.

6 thoughts on “Schimbări pe post, la Realitatea TV”

  1. Pentru Delia, promovarea=revenire, pentru ca a mai fost la stiri pe vremuri (daca asta e o promovare, rezulta ca trecerea la meteo, de atunci, era o retrogradare…). Vreun motiv pentru plecarea (de pe post) a lui Don ? Accentul si frazarea ingrozitoare sau doar un nou episod in seria permutarilor si manevrelor inexplicabile de la RTV ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *