Schimbări pe post, la Realitatea TV

Din mulţimea de permutări, aranjamente, combinări de la Realitatea reţinem două plecări de pe post, a lui Nicolas Don, jurnalist francez şi român, care la Roland Garros, cu familia lui de la pasiopt etc., şi a carpato-danubiano-ponticului Cristi Niţă, acest varză, viezure, capră, mânz al Realităţii TV, substrat al televiziunii încă de pe vremea lui Silviu Prigoană.

Pentru nemulţumiţi am şi o promovare, Delia Vrînceanu, de la meteo la ştiri. S-a dus, cum ar veni, după subiecte, fiindcă jurnalele Realitatea s-au umplut oricum de cod roşu şi portocaliu ceva de speriat, proporţional cu încălzirea globală. Primul ei subiect de ştiri a fost o tornadă, în care Delia se simte ca acasă.

Succes.

 1. bibicu Reply

  uraaa, traiasca delia! e cea mai simpatica prezentatoare de la realitatea 🙂

 2. maria coman Reply

  ohhhhhh, tornada de simbata seara…..a fost preferata mea. a aparut brusc pe un jurnal de 3 minute 🙂 macar delia teoretic era cu documentarea facuta

 3. Tudor Reply

  Pentru Delia, promovarea=revenire, pentru ca a mai fost la stiri pe vremuri (daca asta e o promovare, rezulta ca trecerea la meteo, de atunci, era o retrogradare…). Vreun motiv pentru plecarea (de pe post) a lui Don ? Accentul si frazarea ingrozitoare sau doar un nou episod in seria permutarilor si manevrelor inexplicabile de la RTV ?

 4. Plecari de la Realitatea TV at Petrisor Socol Reply

  […] Iulian Comanescu ne anunta pe blogul lui ca Nicolas Don, jurnalist francez şi român si-a facut bagajele si a plecat de la Realitatea TV si a unui baiat pe nume Cristi Nita. In cazul celui din urma, Iulian Comanescu i-a cam tras bataita […]

Post your thoughts