Schimbari în managementul Realitatea TV

Câţiva oameni au urcat, iar vreo doi sau trei au coborât în ierarhia Realitatea TV. Din 5 ianuarie 2008, partea de sus a ierarhiei în structura TV a lui SOV arată după cum urmează:

Cătălin Popa – director divizia TV/director executiv Realitatea TV (urca din poziţia de director de programe Realitatea TV)
Onuţ Dragomirescu – director general The Money Channel (fost IBM, Pro Video, şef vânzări business PubliMedia)
Mădălina Rădulescu – director general Romantica TV (trecuse pe la TVR? – nu trecuse, e o coincidenţă de nume. Mădălina Rădulescu, ex Creţulescu, a fost în Pro TV în anii buni, apoi în Canada şi apoi la Antena 3)
Robert Tătăruş – director general Realitatea TV (fost director de ştiri)
Peter Barabas – producator general Realitatea TV (fost şef operaţiuni TV, pe poziţia lui Cătălin Popa)
Anamaria Lembrău – director ştiri Realitatea TV (fost editor şef)
Roxana Niculescu – director programe Realitatea TV (fost la programe, de asemeni, dar împreună cu Cătălin Popa).

Ce lipseşte din noua schemă: Lucian Sârb, fost direcor The Money Channel. Sorin Freciu, imaginea TMC, nu cred că a avut o poziţie formală foarte sus, nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în statutul lui. Cristi Coman părăseşte poziţia de director de ştiri la Realitatea TV. Alin Romaşcan nu mai e producător general, ci un fel de responsabil de pachet grafic.

S-ar putea să fi făcut mici inexactităţi la fostele funcţii. Felicitări tuturor promovaţilor.

 1. gica Reply

  Cam tirziu pentru Lucian Sarb. Oricum era doar director decorativ. S-a spart gasca. Pe cand Toader?

 2. Iulian Comanescu Reply

  Gica: Sergiu Toader nu e atins de toată mişcarea asta, fiindcă el e şeful boardului Realitatea-Caţavencu, care e peste nivelul ierarhic al celor de mai sus. Ar putea pleca, dar fiindcă vrea el – am auzit nişte vorbe despre nişte tratative cu Dinu Patriciu, pentru N 24. Achiziţia acestui post a fost însă dezminţită de persoane din managementul petrolistului, deci s-ar putea ca toată povestea să fie un fonfleu.

 3. badcat Reply

  si [cenzurat] aia de onut dragomirescu, [cenzurat] lui sorel radu..ma rog ce cauta acolo?

 4. mihaita Reply

  Iulian, constat cu surprindere ca cenzurezi mesajele. Ori oare esti prieten cu Ana Maria Lembrau si nu vrei sa se vada ce poama este? Pacat ca te dai democrat!

 5. Iulian Comanescu Reply

  Mihaita: da, am oprit mesajul. Chiar prieten cu Lembrau nu pot spune ca sunt – desi ne intelegem bine, nu ne-am vazut de vreo doi ani -, dar nu pot da drumul unor lucruri de felul asta sub pseudonim si dintr-o sursa. Ar trebui sa verific, or in cazul asta care-i miza? Chiar daca e adevarat, fiecare a avut cate-o zi proasta in viata lui.

 6. mihaita Reply

  Iulian, intreab-o pe Ana Maria. Daca e sincera iti va spune ca asa este. Pentru alte detalii, intreaba-i pe fostii colegi de la Profm. Unii dintre ei sunt acum la Infopro…

  Si asta numesti tu zi proasta? Sa dai stiri din urma cu un an? Crezi ca daca la Realitatea TV s-ar difuza o stire astazi despre formarea noului Guvern dupa alegerile generale stabimea de acolo ar considera ca cineva a avut o zi proasta? Nu ma astept sa imi raspunzi.

 7. Iulian Comanescu Reply

  Mihaita: daca Realitatea TV ar difuza mesaje ale lui Bin Laden am zice ca au legaturi cu Al-Qaeda, dar inca n-a difuzat, nu? 🙂

Post your thoughts