Scandalul caltaboșilor și Rodica Culcer pe Al Jazeera

Pe la 7.00 e o mutră pe care o cunoașteți. Altfel – habar n-am de ce s-a ocupat Al Jazeera în ianuarie 2009 de scandalul caltaboșilor, din 2007. În definitiv, și dinozaurii au murit acum 60 de milioane de ani, iar necrologul s-a scris de-abia în secolul trecut…

8 thoughts on “Scandalul caltaboșilor și Rodica Culcer pe Al Jazeera”

 1. ce dragut, cica echipa de investigatii a rodicai culcer l-a filmat pe ministrul remes luand mita. (pe la minutul 02:00). uite asa se creeaza martirii 😀

 2. Margot: Well. S-a discutat la vremea respectivă destul despre toată povestea. În plus, că Rodica Culcer a fost trecută pe linie moartă după tot episodul e un fapt – putea fi pus în lumină mai bine.

  Eu unul habar n-aveam ce urmează să facă.

 3. Raposatu’ Zappa avea o vorba: “Another day, another sausage”.
  http://www.mp3lyrics.org/f/frank-zappa/jezebel/

  Judecand dupa publicul tinta al televiziunii in cauza, o fi vorba de o incercare de ecumenism alimentar. Ori poate vor sa exemplifice faptul ca porcul este o pasare moraliceste daunatoare.

  Iulian, in ultima vreme ai avut postari destul de interesante provenind din China. Pe cand o reclama la preparatele alimentare din caine, ca tot sunt ele populare in Asia de SE ?

 4. iulian, nimeni nu contesta ca tvr a facut o mare cretinatate la momentul respectiv si ca rodica a facut bine iesind public in jurnalul tvr. dar de aici si pana la a te victimiza ca “nimeni din presa romaneasca nu ma mai vrea pentru ca am demascat un act de coruptie” e o cale lunga.

  rodica culcer a facut ratinguri bunicele cand facea talk show la tvr, pentru ca era singurul talk show politic de la tvr. nu a fost ceva mare atragator de rating. in plus, eu nu cred ca televiziunile au ocolit-o din cauza scandalului remes, ci din cauza ca si-a aratat de atatea ori preferintele politice.

  si, este, totusi, o diferenta foarte mare intre un material video servit si o investigatie facuta de jurnalisti.

 5. De fiecare data romanul pare ca a inventat el mita, lacomia, prostia, coruptia. Daca isi imagineaza cineva ca SUA sau Germania nu au si ele cazurile lor de influente de la virf spre vulg se inseala amarnic… Putem vorbi, desigur, de incidenta, de puterea exercitata de diversi smecheri asupra celor care ar trebui sa apere adevarul etc., ideea e ca toate hachitele umane tin de … natura omului, nu de romanisme neaparat. E bine sa incerci sa ii scoti in fata, sa ii arati cu destu si sa arunci cu pietre in ei, poate li se face frica altora, care isi facea planuri sa urmeze aceeasi cale, dar este ridicol si pagubos sa crezi ca numai tu ai metehne si sa ti le asumi ca pe o chestie nationala. e ca si cind ai decreta ca numai romanii fac hemoroizi…

 6. http://venim-din-urma.blogspot.com
  Mediatizarea Violentei

  Are un scop unic – definit de multa vreme, de destabilizare si aservirea sociala/economica/politica unei tari/populatii prin actiuni ulterioare, sporind la maxim si inducind populatiei tinta , neincrederea in organele de drept ale statului.

  Desigur ca s-a convenit deja cu organele democrat alese strategia gnerala de aservire a populatiei/economiei.

  Nemediatizarea actiunilor organelor statului pentru rezolvarea situatiilor conflictuale ( cazul Caltabosul ) , in opozitie cu legea, pozitia flasca a justitiei in fata incalcarilor repetate a legislatiei de catre o parte a populatiei( grupari etnice, functionari superiori in organele statului, clienti politici/ economici ), solutionarile NUP pentru aceiasi, induc in subconstientul populatiei sentimentul inutilitatii, obliga la incovoiere si acceptare, servilism, dorinta de afiliere la un grup elitist incadrul caruia sa aiba parte de putina ocrotire…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *