SBS nu a luat decât 20 la sută din Mix, restul e la Patriciu?

Media & Advertising a aflat de la SBS Broadcasting că acesta nu a achiziționat decât 20 la sută din rețeaua Mix FM, iar restul revine “altei companii”. Sursele mele insistă că ar fi vorba de Patriciu, care a luat cel puțin stația din București, vezi și ce spuneam aici.

UPDATE: O altă explicație, care nu o contrazice pe prima, e că SBS nu putea lua mai mult de 20 de procente din cauza prevederilor anti-monopol din legea audiovizualului. Restul ar fi deținut, în această variantă, tot de SBS, prin alte companii care “anonimizează” concernul.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

One thought on “SBS nu a luat decât 20 la sută din Mix, restul e la Patriciu?”

  1. O alta explicatie e ca alte firme controloate de SBS au luat 25 de frecvente- zice Ralu Filip, 33 de frecvente (zice Huidu) de la Cancescu.
    Uite ce zice Huidu pe un forum: “sbs detine in acest moment cu kissfm si magic 55 de licente cu 33 de la mix ajungem la 88″
    Media Expres o citeaza pe Nora Marcovici (director operatiuni SBS in Romania) ” SBS va prelua doar 20% din acțiuni, restul fiind cumpărate de o altă companie, a cărei identitate nu a fost stabilită. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *