SBS nu a luat decât 20 la sută din Mix, restul e la Patriciu?

Media & Advertising a aflat de la SBS Broadcasting că acesta nu a achiziționat decât 20 la sută din rețeaua Mix FM, iar restul revine “altei companii”. Sursele mele insistă că ar fi vorba de Patriciu, care a luat cel puțin stația din București, vezi și ce spuneam aici.

UPDATE: O altă explicație, care nu o contrazice pe prima, e că SBS nu putea lua mai mult de 20 de procente din cauza prevederilor anti-monopol din legea audiovizualului. Restul ar fi deținut, în această variantă, tot de SBS, prin alte companii care “anonimizează” concernul.

One thought on “SBS nu a luat decât 20 la sută din Mix, restul e la Patriciu?”

  1. O alta explicatie e ca alte firme controloate de SBS au luat 25 de frecvente- zice Ralu Filip, 33 de frecvente (zice Huidu) de la Cancescu.
    Uite ce zice Huidu pe un forum: “sbs detine in acest moment cu kissfm si magic 55 de licente cu 33 de la mix ajungem la 88″
    Media Expres o citeaza pe Nora Marcovici (director operatiuni SBS in Romania) ” SBS va prelua doar 20% din acțiuni, restul fiind cumpărate de o altă companie, a cărei identitate nu a fost stabilită. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *