Sarbu mai urca o treapta

Nu exclusivitate, dar intaietate Jurnalismonline.ro: Adrian Sarbu va prelua de la 1 octombrie 2006 o parte din atributiile COO-ului de la Central European Media Enterprises (CME). Chief operative officerul (COO) se subordoneaza CEO (chief executive officer) in compania lui Ronald Lauder. Pana la 1 octombrie, postul e al lui Robert E. Burke, care dupa aceasta data va ramane consultant.

Jurnalismonline.ro da si linkul catre press release-ul CME aici.

Care ar fi efectele in Romania, cu Pro TV-ul si tot restul?

1. Adrian Sarbu ar putea pune la punct mai multe dealuri internationale, la fel cum, acum cateva saptamani, a inceput sa vanda telenovele (pe reteaua CME?).

2. Adrian Sarbu ar putea deveni si mai putin interesat de Pro TV si alte relansari autohtone. Iar cum Pro TV-ul a fost foarte bine caracterizat candva de Andrei Gheorghe ca o companie ego-oriented (unde ego-ul e al lui Sarbu), reiese ca nu ne putem astepta la ceva spectaculos din partea Pro TV in urmatorii doi ani, sa zicem.

3. Se creeaza necesitatea unui director general Pro.

4. Antena 1 ar putea incepe sa bage carbuni, deoarece contextul managerial de la Pro creeaza o bresa catre locul I pe piata.

5. PR-ul Pro TV ar putea suferi oarecari modificari de organigrama.

Hai c-am inceput sa aberez. Mai lipsea sa zic ceva de Janine…

  1. Media lui Comanescu » Sârbu COO la CME, Costi Mocanu la Pro TV - ce urmează? Reply

    […] Care sunt consecinţele? Dar mai întâi – anunţul, pentru cazul că nu-l ştiaţi: acum câteva ore, a venit vestea oficială că Adrian Sârbu e noul COO (chief operating officer) al CME, adică al doilea om din companie după Micael Garin, chief executive officer (CEO), lucru pe care unii dintre noi îl bănuiam de acum vreun an şi câteva luni. Cătălin Tolontan a aflat, în plus, că directorul executiv al Pro TV SA va deveni Costi “Moşu” Mocanu, iar Felix Drăghici trece în funcţia de director al canalului Sport.ro. […]

Post your thoughts