Sârbu a luat 51 % din Time Out

Adrian Sârbu a cumpărat, prin PubliMedia, 51 % din Ancor Publishing, societatea care deține licența “Time Out” în România, zice cineva din redacție. După ce scăzuse cu vreo patru titluri – Apropo (închis), Ziarul clujeanului (trecut pe Net) și Playboy și Maxim (trimise îndărăt la mamițica lor, Attica Mondadori), divizia de print a lui Sârbu crește la loc. Desigur, sunt și bani pentru asta. Iar aglomerația de pe piața revistelor crește.

3 thoughts on “Sârbu a luat 51 % din Time Out”

  1. Si ziar de sport? Cand isi face? De fapt nu… S-o spun altfel… Pe cand Sport.ro cotidianul de sport? Cei cinci ani in care avea interdictie au trecut, televiziunea merge bine, siteul la fel, e logic sa ne intrebam ce urmeaza? Sau nu ce, ci cand? 🙂

  2. Time Out Bucuresti este revista mea preferata dintre ghidurile de petrecere a timpului liber. Sper doar ca dupa trecerea la Publimedia sa nu se schimbe prea multe. Nu de alta dar echipa de acolo face o treaba buna, editorial vorbind. Nu stiu cat de bine stau la vanzari. Asta in conditiile in care vreau (si) calitate, nu doar “nr.1 in vanzari”. Nu de alta dar ceea ce se vinde foarte bine nu e neaparat si cel mai bun. Si asta se vede cel mai bine in mass-media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *