Săptămâna de vreme de la Realitatea TV a luat premiu în Olanda

“Săptămâna de vreme”, emisiunea de duminică seara de la Realitatea TV, a luat un EMS Outreach & Communication Award la Amsterdam, pentru excelenţă. EMS vine de la European Meteorological Society.

 1. dana marca Reply

  stii, nu esti deloc corect. despre premiul fabulos luat de stirile protv nu ai scos o vorba, in schimb despre acest premiu de care nimeni nu a auzit scrii…
  felicitari celor de la realitatea, dar cine naiba a auzit de acest premiu…

 2. omar Reply

  felicitari echipei. stiu cam ce volum de munca presupune emisiunea. poate ca nu e un Emmy, dar e genul de emisiune care merita popularizata, chiar daca nu e cu violuri si manele.

 3. Iulian Comanescu Reply

  Dana: am aflat de premiul Pro TV din ziare, nu mai avea rost să scriu despre el. Aşa se întâmplă şi cu alte ştiri: am grijă totdeauna să selectez doar ceea ce vine la mine în exclusivitate sau cu întâietate, cum a fost cazul premiului de la Realitatea. A prelua ştiri din altă parte ar transforma blogul ăsta într-o chestie destul de lipsită de valoare editorială.

  Emmy-ul Pro TV-ului, care e desigur mai important decât ce-a luat emisiunea de la Realitatea, a fost în consecinţă la “M-au interesat”, pe coloana din dreapta.

 4. Yoda Reply

  @Iulian Comanescu

  dar macara acolo un (mic) comentariu despre insemnatatea protv – emmy puteai sa postezi 😉

Post your thoughts