S-au potolit mogulii

Am tot scris pe-aici despre intenţiile probabil modeste ale lui Patriciu, referitor la investiţii media în viitorul apropiat, şi cred că s-a zis şi că Picanto şi Wedding TV sunt două proiecte la care s-a renunţat la Vîntu. Recapitulare la toate acestea pe Comanescu.ro, pentru uz extern. Ghici cine-i, totuşi, mogulul media care va lansa lucruri?

Dacă vreţi să comentaţi acolo, vă rog – numai în engleză.

 1. Iulian Comanescu Reply

  Krossfire: cine ştie? Se însoară o mulţime de lume pe la noi. Oricum, Realitatea/Caţavencu a piercdut peste cinci milioane în 2006.

 2. ionete Reply

  gurile rele spun ca banii de start(up) pentru picanto au fost tinta ”lotrilor” in de acum celebrul hold-up cu casierul Realitatea ( Romantica) in rol de victima : -).

  joke/ smile

 3. ionete Reply

  sa fie Micula ( Chemical Brothers- na ca ti-am raspuns in engleza ) ? very bad joke…. :-).

  The SERBIAN guy ?

 4. ionete Reply

  Dupa atatea glume proaste , trecand in regimul serios, krossfire are dreptate , nisa nu poate sustine o tv . nici nu cred ca asa ceva ( wedding tv ) si-ar putea gasi loc prea curand in PAR ( pentru neofiti, Peisajul Audiovizual Romanesc); altfel peste 6 luni ne-am lustrui pantofii sa participam la lansarea Taierea de mot TV sau ParastasTV ( daca nu cumva ultima nisa e deja ocupata de Dan Diaconescu ).

  Dezvoltarea extensiva a televiziunilor in Romania s-a incheiat ( se va incheia in anul de gratie 2007. Urmeaza dezvoltarea intensiva.En garde !

 5. Iulian Comanescu Reply

  Ionete: Numărul nişelor e dat pe undeva de numărul managerilor de proiect disponibili la noi pe piaţă. În rest, contează mai puţin că e Wedding TV sau Euforia, cât calitatea proiectului şi execuţia lui. Care înseamnă desigur şi programe. Iar asta ne aduce deja în situaţia de a vorbi de o dezvoltare extensiv-intensivă 🙂

  Oricum, eu stau şi mă gândesc că peste vreo cinci ani, nişele astea, mai bune sau mai rele, o să cam devină praf şi pulbere. Asta în ipoteza că vom avea o digitalizare pe bune. Aşa ar trebui, că doar suntem în UE.

 6. roco Reply

  este cumva un tip care a detinut o televiziune de stiri iar acum, printre altele, are si un tonomat tv lautaresc ? mai realizeaza, alaturi de sotie, soacra si catel, inca o emisiune la un post generalist?

Post your thoughts