S-au potolit mogulii

Am tot scris pe-aici despre intențiile probabil modeste ale lui Patriciu, referitor la investiții media în viitorul apropiat, și cred că s-a zis și că Picanto și Wedding TV sunt două proiecte la care s-a renunțat la Vîntu. Recapitulare la toate acestea pe Comanescu.ro, pentru uz extern. Ghici cine-i, totuși, mogulul media care va lansa lucruri?

Dacă vreți să comentați acolo, vă rog – numai în engleză.

7 thoughts on “S-au potolit mogulii”

  1. gurile rele spun ca banii de start(up) pentru picanto au fost tinta ”lotrilor” in de acum celebrul hold-up cu casierul Realitatea ( Romantica) in rol de victima : -).

    joke/ smile

  2. Dupa atatea glume proaste , trecand in regimul serios, krossfire are dreptate , nisa nu poate sustine o tv . nici nu cred ca asa ceva ( wedding tv ) si-ar putea gasi loc prea curand in PAR ( pentru neofiti, Peisajul Audiovizual Romanesc); altfel peste 6 luni ne-am lustrui pantofii sa participam la lansarea Taierea de mot TV sau ParastasTV ( daca nu cumva ultima nisa e deja ocupata de Dan Diaconescu ).

    Dezvoltarea extensiva a televiziunilor in Romania s-a incheiat ( se va incheia in anul de gratie 2007. Urmeaza dezvoltarea intensiva.En garde !

  3. Ionete: Numărul nișelor e dat pe undeva de numărul managerilor de proiect disponibili la noi pe piață. În rest, contează mai puțin că e Wedding TV sau Euforia, cât calitatea proiectului și execuția lui. Care înseamnă desigur și programe. Iar asta ne aduce deja în situația de a vorbi de o dezvoltare extensiv-intensivă 🙂

    Oricum, eu stau și mă gândesc că peste vreo cinci ani, nișele astea, mai bune sau mai rele, o să cam devină praf și pulbere. Asta în ipoteza că vom avea o digitalizare pe bune. Așa ar trebui, că doar suntem în UE.

  4. este cumva un tip care a detinut o televiziune de stiri iar acum, printre altele, are si un tonomat tv lautaresc ? mai realizeaza, alaturi de sotie, soacra si catel, inca o emisiune la un post generalist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *