S-a schimbat Antena2.tv

990_antena2.jpg

Înainte era un fel de beta, cred. Ăsta arată a site. Movul mi se pare o alegere bună pentru A2. Mai e de apreciat faptul că arată destul de limpede a site de marketing al televiziunii, adică nu-și propune lucruri stupide cum ar fi să ajungă pe locul unu ca trafic în România, mai ales atunci când Antena3.ro, site al aceluiași grup, combate puternic în lupta pentru site-uri de știri.

4 thoughts on “S-a schimbat Antena2.tv”

 1. Bara de Windows se putea sari, petit_sapin ar fi apreciat. Pacat ca Ciutacu are nume prea lung … :p

 2. Ce intelegi Iulian prin “lucruri stupide cum ar fi sa ajunga pe locul unu ca trafic in Romania”? Si la care trafic ne referim? General, mass-media sau mass-media/site-uri TV?

  Nu cred ca e un lucru rau sau stupid – cum zici, sa-ti propui primul loc raportandu-ne la concurenta directa…

 3. Ovidiu: e o problemă comună în marile grupuri de presă. Anume că fiecare brand analog are un corespondent pe net, iar tendința de a îmbogăți site-ul cu informație face ca respectivele .ro-uri să se calce pe vizitatori, ca să spun așa.

  Exemplul de notorietate e NewsIn.ro vs. Realitatea.net. Al doilea a publicat în repetate rânduri informații pentru care primul cerea bani.

  Aplicând povestea asta la Voiculescu, vedem cu ochiul liber că avem un site de știri quality (cât se poate) care performează destul de bine, Antena3.ro. Ai pus umărul serios la site-ul ăla, te felicit. Ce ne facem cu restul? Cel mai logic este să comunice posturile respective, ca marketing. Mie mi se pare că la Antena2.tv găsesc ceva de genul ăsta – și Antena 2, postul, are nevoie de notorietate. Nu e perfect, dar are bun simț.

  Din soluția asta desigur că nu te alegi cu un trafic imens. Când spuneam “locul I în România” mă refeream, nediferențiat, la orice tip de trafic, fiindcă în afară de malaci ca Neogen sau Softpedia, site-urile de coținut zbârnâie.

  Calea contrară ar fi fost ca la Voiculescu să se insiste pe toate site-urile, care ar fi ajuns să se concureze, printre altele inclusiv din motive de ambiții de șefuleți. Ai văzut de curând undeva situația asta 🙂

  La Sârbu, de pildă, încă nu e ordine. Vezi că ProTV.ro, care s-a făcut din câte știu în Pro TV și nu la MPI, a urmărit să dea “tot” și uite că n-a reușit decât un acceptabil loc 8, sub Antena3.ro. Cu potențialul lor (conținut disponibil) probabil că ar fi putut face primul tabloid Web 2.0 al României.

 4. Comparatii inutile… protv e post de guracasca.. majoritatea probabil nici nu stiu de unde se deschide calculatorul de 1000 ron cumparat in rate pe 10 ani de la supermarket. antenele au incercat oarecum sa separe propaganda de partid pe diferite nivele de IQ.. maxim pana la medie.. si pt fiecare au o metoda diferita.. divertisment de umplutura.. stiri cu interpretari “interesante”.. discutii interminabile in care se etaleaza bunele intentii.. doar la nivel declarativ..

  Personal prefer pagina in romana a bbc-ului sau a dw. Sanse mult mai mari sa fie impartiali + ca se concentreaza doar pe lucrurile importante, fara text de umplutura.

  Revenind la subiect site-ul ala mov il va inchide instinctiv orice internaut care ajunge intamplator pana acolo. Este incarcat inutil, meniurile nu sunt evidente, dar sunt inghesuite fara discernamant, pozele sunt mult prea colorate comparativ cu structura si distrag atentia de la restul site-ului intr-un mod prea intruziv ca sa rezisti sa te uiti mai mult de 2-3 sec.. 5 pentru cei care nu nimeresc pe din-afara x-ul de sus din dreapta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *