România liberă scârțâie din nou?

Cătălin Tolontan reia azi o informație despre plecarea lui Emil Hurezeanu de la “România liberă” la Realitatea-Cațavencu și din ce-am aflat are motive bune să o facă. E vorba de situația de la “România liberă”, de unde încep să aud că Hurezeanu și-ar fi anunțat plecarea în fața redacției, dar nu și a managementului, și că Nicoleta Savin, cunoscut jurnalist de investigații din garnitura “Evenimentul zilei”-2004, și-ar fi dat demisia ieri. Diferendele dintre Hurezeanu și management despre care vorbește Cătălin se referă, după alte informații, la faptul că s-a pus problema plății în funcție de rezultate, care nu se ameliorează.

O să încerc să vin cu precizări, deocamdată ceea ce aud din diferite părți nu se pupă perfect.

Share this...
Email this to someoneShare on LinkedInShare on RedditTweet about this on TwitterShare on Facebook

5 thoughts on “România liberă scârțâie din nou?”

  1. am auzit ca pleca si turturica, de care WAZ-ul e nemultumit total
    i-a “aburit” ca dubleaza tirajul, dar de fapt e putin mai mic decat la preluare
    sa vedem…

  2. Ion: da, posibil. Nu că pe Turturica l-ar recomanda vreun succes anterior, dar eu am văzut schimbări în bine în ziar. E probabil și meritul lui Pora și Fati. Cred că ar trebui luat la întrebări și cel care a făcut marketingul, care a fost cam lipsă.

  3. Pai marketing nu mai au din vara cand si-au demis directorul de marketing si oricum nici inainte nu puneau prea mare baza pe el.
    Nu exista nici o strategie…asa ca oricum e ciudat ca mai rezista si asa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *