România liberă scârţâie din nou?

Cătălin Tolontan reia azi o informaţie despre plecarea lui Emil Hurezeanu de la “România liberă” la Realitatea-Caţavencu şi din ce-am aflat are motive bune să o facă. E vorba de situaţia de la “România liberă”, de unde încep să aud că Hurezeanu şi-ar fi anunţat plecarea în faţa redacţiei, dar nu şi a managementului, şi că Nicoleta Savin, cunoscut jurnalist de investigaţii din garnitura “Evenimentul zilei”-2004, şi-ar fi dat demisia ieri. Diferendele dintre Hurezeanu şi management despre care vorbeşte Cătălin se referă, după alte informaţii, la faptul că s-a pus problema plăţii în funcţie de rezultate, care nu se ameliorează.

O să încerc să vin cu precizări, deocamdată ceea ce aud din diferite părţi nu se pupă perfect.

 1. ion Reply

  am auzit ca pleca si turturica, de care WAZ-ul e nemultumit total
  i-a “aburit” ca dubleaza tirajul, dar de fapt e putin mai mic decat la preluare
  sa vedem…

 2. Iulian Comanescu Reply

  Ion: da, posibil. Nu că pe Turturica l-ar recomanda vreun succes anterior, dar eu am văzut schimbări în bine în ziar. E probabil şi meritul lui Pora şi Fati. Cred că ar trebui luat la întrebări şi cel care a făcut marketingul, care a fost cam lipsă.

 3. cineva Reply

  Pai marketing nu mai au din vara cand si-au demis directorul de marketing si oricum nici inainte nu puneau prea mare baza pe el.
  Nu exista nici o strategie…asa ca oricum e ciudat ca mai rezista si asa….

Post your thoughts