Rocadă Realitatea.net-Antena3.ro

Nu e vorba de trafic, ci de faptul că unul din cei doi demisionari de la Realitatea TV, Bogdan Pitaru, a bătut palma cu Antena3.ro ca redactor-șef (zice și Brăduț), iar Ovidiu Draghia, fostul șef de la Antena3.ro, s-a dus la Realitatea TV, ca project manager pentru site-uri.

Antena3.ro (locul 11 la știri-mass media/33 la general în Trafic.ro, akumm, când scriu) are niște planuri de relansare și redesenare pentru la toamna. Realitatea.net (locul 13/38) nu se știe ce planuri are.

Celălalt demisionar de la Realitatea, Costi Crețan, editor-șef, ar putea reveni la Realitatea TV, dar la crawl.

7 thoughts on “Rocadă Realitatea.net-Antena3.ro”

  1. Si io multumesc cui se nimere pe aici. Am si io de propus o tema – cati jurnalisti au plecat de la EVZ in ultimii doi ani. Eu zic ca doua redactii. E un fenomen de masa si cineva ar trebui sa analizeze situatia. Iuliane si tu ai fost in situatia asta, asa ca astept sa ridici manusa.

  2. Mai, Zapata, tu ai dreptate ca acolo s-a cam varsat. Dar nu sunt in pozitia de a provoca o discutie pe tema asta, fiindca am plecat de curand de la ei si a mai fost o chestie urata pe care mi-au facut-o. S-ar putea interpreta ca razbunare, ceva ce nu figureaza printre preocuparile mele, din lipsa de timp. Altfel, castigam un proces cu ei. Asa ca sa fie sanatosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *