Rocadă Realitatea.net-Antena3.ro

Nu e vorba de trafic, ci de faptul că unul din cei doi demisionari de la Realitatea TV, Bogdan Pitaru, a bătut palma cu Antena3.ro ca redactor-şef (zice şi Brăduţ), iar Ovidiu Draghia, fostul şef de la Antena3.ro, s-a dus la Realitatea TV, ca project manager pentru site-uri.

Antena3.ro (locul 11 la ştiri-mass media/33 la general în Trafic.ro, akumm, când scriu) are nişte planuri de relansare şi redesenare pentru la toamna. Realitatea.net (locul 13/38) nu se ştie ce planuri are.

Celălalt demisionar de la Realitatea, Costi Creţan, editor-şef, ar putea reveni la Realitatea TV, dar la crawl.

  1. Iulian Comanescu Reply

    Ovidiu: felicitări pentru noul post şi sper să faci cât mai multe. Dă-mi de ştire la officeATcomanescuDOTro când schimbaţi. Mulţumesc anticipat.

  2. zapata Reply

    Si io multumesc cui se nimere pe aici. Am si io de propus o tema – cati jurnalisti au plecat de la EVZ in ultimii doi ani. Eu zic ca doua redactii. E un fenomen de masa si cineva ar trebui sa analizeze situatia. Iuliane si tu ai fost in situatia asta, asa ca astept sa ridici manusa.

  3. Iulian Comanescu Reply

    Mai, Zapata, tu ai dreptate ca acolo s-a cam varsat. Dar nu sunt in pozitia de a provoca o discutie pe tema asta, fiindca am plecat de curand de la ei si a mai fost o chestie urata pe care mi-au facut-o. S-ar putea interpreta ca razbunare, ceva ce nu figureaza printre preocuparile mele, din lipsa de timp. Altfel, castigam un proces cu ei. Asa ca sa fie sanatosi.

Post your thoughts