Ringier lansează versiuni de mobil şi Liviu Mihaiu se spânzură

Evz.ro, Capital.ro şi Libertatea.ro şi-au lansat versiuni mobile care pot fi citite prin abonament la Vodafone live sau în general de pe Vodafone, cu un SMS gratuit la 887, cu textele “EVZ”, “Capital” sau “Libertatea”. Am testat pe un telefon mediu, Nokia E 65, prin Vodafone Live şi m-a dus la ceva asemănător cu asta:

Imaginea este obţinută printr-un emulator care se găseşte la Ready.mobi. Puteţi testa şi voi acolo diferite site-uri de top cu versiune de mobil.

Apropo, poate intra cineva de pe Orange sau alt operator să ne zică cum se văd cele trei site-uri Ringier? În comunicatul de presă nu se zice nimic şi eu am Vodafone.

Şi o chestie care mi-a plăcut, promo la “Guvernatorul” de duminică (Realitatea TV):

 1. Iulian Comanescu Reply

  Bogdan: Da, nu ştiu – acu toată lumea începe să se bată în versiuni mobile. Noi suntem deja old boys, ştim să ne descurcăm cu rss, ftp şi alte cuvinte de trei litere.

 2. Bogdan Barliga Reply

  Da…ai dreptate cu feed-urile… Pe de alta parte am mai testat si eu in ultimul timp internetul pe mobil si nu sint asa incantat. Cred ca inca nu e timpul in Ro pentru investitii mari in new media pe partea asta pentru ca infrastructura operatorilor de telefonie e slab dezvoltata la capitolul internet mobil. Consuma multe resurse si ofera putin.

 3. romania inedit Reply

  Foarte interesant acest promo la “Guvernatorul” de duminică .

  Eu cred ca lansarea acestor versiuni de mobil este doar o chestiune de marketing .

 4. Iulian Comanescu Reply

  Bogdan Bârliga: da, dar acum se bat ţăruşi care marchează terenul de pe care o să culegi grâu sau petrol în viitor. Socoteala se poate potrivi sau nu: impresia mea proprie şi personală e că va exista un device ca un iPhone mai mare sau netbook mai mic.

 5. Iulian Comanescu Reply

  Badea: e, nu mai era nevoie să te iscăleşti dac-ai zis “papagalule”. Iar MIhaiu s-a spânzurat deja, precum vezi, după ce i-ai zis în nuşce emisiune d-aia d-a ta.

 6. Tertulia.ro Reply

  Eu am incercat de pe Vodafone Mobile Office cu Opera Mini (www.evz.ro + http://www.capital.ro) si arata aproape identic cu acea captura de ecran. Asta in ciuda faptului ca alte site-uri (cum ar fi BBC, Hotnews, CNN …) arata identic cu versiunea desktop.

Post your thoughts