Ringier lansează versiuni de mobil și Liviu Mihaiu se spânzură

Evz.ro, Capital.ro și Libertatea.ro și-au lansat versiuni mobile care pot fi citite prin abonament la Vodafone live sau în general de pe Vodafone, cu un SMS gratuit la 887, cu textele “EVZ”, “Capital” sau “Libertatea”. Am testat pe un telefon mediu, Nokia E 65, prin Vodafone Live și m-a dus la ceva asemănător cu asta:

Imaginea este obținută printr-un emulator care se găsește la Ready.mobi. Puteți testa și voi acolo diferite site-uri de top cu versiune de mobil.

Apropo, poate intra cineva de pe Orange sau alt operator să ne zică cum se văd cele trei site-uri Ringier? În comunicatul de presă nu se zice nimic și eu am Vodafone.

Și o chestie care mi-a plăcut, promo la “Guvernatorul” de duminică (Realitatea TV):

11 thoughts on “Ringier lansează versiuni de mobil și Liviu Mihaiu se spânzură”

  1. Bogdan: Da, nu știu – acu toată lumea începe să se bată în versiuni mobile. Noi suntem deja old boys, știm să ne descurcăm cu rss, ftp și alte cuvinte de trei litere.

  2. Da…ai dreptate cu feed-urile… Pe de alta parte am mai testat si eu in ultimul timp internetul pe mobil si nu sint asa incantat. Cred ca inca nu e timpul in Ro pentru investitii mari in new media pe partea asta pentru ca infrastructura operatorilor de telefonie e slab dezvoltata la capitolul internet mobil. Consuma multe resurse si ofera putin.

  3. Bogdan Bârliga: da, dar acum se bat țăruși care marchează terenul de pe care o să culegi grâu sau petrol în viitor. Socoteala se poate potrivi sau nu: impresia mea proprie și personală e că va exista un device ca un iPhone mai mare sau netbook mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *