Ringier face Employees Meeting mâine, la Marriott

E o întâlnire pe care managementul Ringier o vrea anuală. Vor fi discuţii generale gen cod de conduită, strategia companiei, chestii motivaţionale. Lumea aşteaptă un anunţ referitor la zvonul cu revânzarea Pro Sport la Sârbu, dar probabil că acesta nu va veni, fiindcă deal-ul nu există, cel puţin deocamdată.

Tranzacţia e oricum problematică, fiindcă suma în discuţie ar putea fi de ordinul a 10 milioane. În 2002, ziarul a fost achiziţionat de Ringier pe circa 6 milioane de dolari. Luând în calcul creşterea pieţei, ajungem la prima cifră menţionată.

UPDATE 24 septembrie: Nici nu merită să “salt” postul sus cu ce s-a întâmplat, dar pentru cei care sunt totuşi curioşi:

– da, a fost la WTC, nu la Marriott. Las Marriott în titlu, spre ruşinea mea veşnică
– s-a vorbit de codul de conduită, care e chestia aia care nu te lasă să iei şpagă, de care se sperie ziariştii care nu iau şpagă. În Ringier, oricum, nu prea sunt ziarişti care iau şpagă, dar e bine că măcar un grup mare de media are un document de felul ăsta, lucrurile sunt vărzuite rău în presa românească din punctul ăsta de vedere.
– despre presupusa revânzare a “Pro Sport” la Sârbu: “Noi nu dezminţim zvonuri”, ceea ce e adevărat, fiindcă Ringier nu a spus nimic nici despre “zvonurile” apărute pe bloguri despre tranzacţia cu Dogan, pentru a da un comunicat de-abia după câteva luni. Părerea mea proprie şi personală – şi e o părere, nu e o informaţie – e că există ceva tratative prin ţări străine, dar nu ştiu cât de serioase.

  1. Zvon: negocieri pentru Prosport « Cu ochii pe putere Reply

    […] 24, 2007 Zvon: negocieri pentru Prosport Posted by Tiberiu Lovin under romania   Un alt zvon circula prin trustul Ringier. Cica Sarbuar dori sa inglobeze Prosport in divizia sport a MediPro. Nu sun, nu verific. Va dau zvonul ca atare lansat de cateva persoane din Ringier. Cine stie ceva poate comenta aici.UPDATE: Despre acest zvon a scris si Iulian Comanescu imediat dupa mine, dar cu date mai exacte.   […]

  2. eusitu Reply

    nu e la marriot e la howard , deci nu mergeti la marriot angajati ringier@@

Post your thoughts