Rezultatele Blogovăţ

Lista premiilor – şi totodată câteva bloguri interesante care se revendică de la Republica Moldova, aici. Jurizarea m-a stârnit să scriu în Evenimentul zilei o poveste despre geografii virtuale şi legăturile care se creează peste graniţele fizice cu Republica Moldova de net. Mai e puţin şi aniversăm Unirea din 1918 (pe 27 martie), dar de sărbătorit nu avem de sărbătorit decât, eventual, Blogovăţ.

  1. writeman Reply

    stiam blogul stelei popa, o sa arunc un ochi si pe celelalte. din asta pe care il stiu, am constat ceva putin diferit de ce se intampla pe blogurile noastre. oamenii ii scriu comentarii mai mari decat articolele ei, uneori. se mai intampla si la noi sa dai de scriitori talentati care se exerseaza la comentarii in loc sa-si faca prpriul blog, dar pe blogul stelei bate la ochi… politica, de!

  2. Cititorul de Bloguri Reply

    Cu parere de rau, trebuie sa recunosc ca ai dreptate. As vrea sa fac si o mica precizare ce iti va da poate o dimensiune a situatiei. In catalogul nostru se inscriu destul de des si bloguri din Moldova. De fiecare data, invariabil, proprietarii blogurilor moldovene isi inscriu blogul la categoria “Bloguri straine” . Poate iti spune ceva chestia asta.
    Eu stiu ca e “corect politic”, dar in acelasi timp putin trist. Am refuzat sa le las inscrise la categoria de bloguri straine si voi refuza in continuare. Consider ca atata vreme cat sunt scrise in limba romana, isi merita locul la categoria “Bloguri romanesti”.

Post your thoughts