Revista noua, cu Virgil Iantu managing editor

Luxury Magazine, cu un fel de site la www.luxury.ro. Face parte din MTR press, care mai editeaza “connect”, “PHOTO magazine” si “audio-video magazine”. Pare-se ca e si Doru Iftimie pe-acolo. N-am decat o coperta alb-negru, din press release. Nu stiu daca-i asa in original. Apare pe 15 decembrie, in 15.000 de exemplare.

luxury_magazine.jpg

Comunicatul de presa:

MTR PRESS LANSEAZA REVISTA LUXURY
Iahturi. Automobile. Gadgeturi. Interviuri. Destinatii. Totul exclusiv.

Trustul de presa MTR Presss va lansa ?®n luna decembrie revista LUXURY, o publicatie glossy care ?®si propune sa acopere ?®n totalitate domeniile importante ale industriei luxului.

LUXURY marcheaza debutul ?®n presa scrisa al binecunoscutului om de televiziune VIRGIL IANTU, care ocupa functia de director editorial al revistei, ?®n timp ce lui Doru Iftime i-a fost ?®ncredintata pozitia de redactor-sef.

Prezentata ?®n conditii grafice de exceptie si ?®ntr-un format special, unic pe piata glossy rom??neasca, LUXURY va avea lunar 148 de pagini, primul numar urm??nd sa apara pe 15 decembrie ?®ntr-un tiraj de 15.000 de exemplare.

Din sumarul primului numar:

* interviu ?®n exclusivitate cu GHEORGHE HAGI. Aflat ?®n vacanta, cel mai mare fotbalist rom??n ?®si analizeaza lucid cariera de antrenor si vorbeste despre familie, copii si felul ?®n care se vede fotbalul atunci c?®nd ?®l privesti de pe margine.
* portret Zino Davidoff – „Savoir vivreâ€? a fost crezul sau de-o viata. Davidoff ar fi ?®mplinit anul acesta 100 de ani. Revista LUXURY ?®l omagiaza printr-un articol despre viata si cariera sa.
* MOTO: MV AGUSTA F4 CC – o motocicleta de 100.000 dolari prezentata de DAN NASTASE.
* AIRBUS A380 – marile companii aeriene au ?®nceput o adevarata competitie pentru cea mai spectaculoasa amenajare interioara a uriasului avion.

LUXURY extinde portofoliul de publicatii al MTR Press. Trustul editeaza ?®n prezent revistele connect, PHOTO magazine si audio-video magazine. Pentru mai multe informatii, accesati www.luxury.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *