Reduceri tarife internationale Vodafone: 0,5 USD/minut in Europa

Vodafone Romania reduce tarifele pentru convorbirti catre retelele fixe si Vodafone din Europa. Costa dupa cum urmeaza:

– 0,5 USD/minut (fata de 0,65 – reducere de 23 %) la un Vodafone sau o retea fixa din Europa
– 0,4 USD/minut (fata de 0,55 – reducere de 27 %) catre destinatii din Israel, SUA, Canada sau Hawaii.

Comunicatul de presa:

Vodafone Romania reduce tarifele convorbirilor internationale cu pana la 27%

o Convorbirile catre retelele Vodafone din Europa si catre retelele fixe europene costa acum 0,5 USD/minut, pentru clientii Vodafone

Bucuresti, 29 noiembrie 2006 – Incepand de astazi, Vodafone Romania reduce tarifele standard pentru convorbirile internationale cu pana la 27% pentru clientii serviciilor pe baza de abonament.

Abonatii Vodafone pot efectua acum apeluri catre retelele Vodafone din Europa* si catre toate retelele fixe europene la tariful de 0,5 USD/minut, fata de 0,65 USD/minut, ceea ce reprezinta o reducere cu 23% a costurilor.

Apelurile catre destinatii din Israel, SUA, Canada sau Hawaii sunt taxate acum cu 0,40 USD/minut, fata de 0,55 USD/minut anterior, corespunzand unei reduceri de 27%.

Prin noua schema de tarifare, si apelurile catre alti operatori mobili din Europa sunt acum mai ieftine cu 8%, iar apelurile catre operatori din Asia, Africa, America de Sud, cu 6%.

Pentru convorbiri in strainatate la tarife si mai avantajoase, Vodafone Romania pune la dispozitia abonatilor sai doua optiuni de apelare internationala, adaptate nevoilor specifice de comunicare ale clientilor Vodafone Europa si International Intensiv.

– Cu optiunea Vodafone Europa, disponibila pentru 2 USD/luna, abonatii Vodafone pot apela orice numar din retelele Vodafone din Europa si din toate retelele fixe europene, la tariful national standard de 0,22 USD/minut. Optiunea Vodafone Europa este oferita in conditii avantajoase, in cadrul promotiei de Craciun „Fa pe cineva fericit!â€? (detalii pe www.vodafone.ro).

– Optiunea International Intensiv se adreseaza abonatilor care suna des in strainatate, in orice parte a lumii. Pentru 2 USD/luna, abonatii Vodafone pot efectua apeluri catre alti operatori mobili decat retelele Vodafone la tariful de 0,40 USD/minut. De asemenea, o convorbire catre o destinatie din Israel, SUA, Canada sau Hawaii este taxata cu 0,30 USD/minut.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 191,6 milioane de clienti din intreaga lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *