Liviu Man si compania raman in puscarie

UPDATE: Liviu Man si ceilalti patru oameni de la trustul Gazeta raman in puscarie. Pronuntarea asupra recursului inaintat de avocati a avut loc acum cateva minute, in jurul orei 19.00. Andrei Crivat are o informatie cum ca Man si compania ar fi dusi la Gherla, dar nu apucase sa o confirme atunci cand l-am sunat.

Stirea veche
M-a sunat Andrei Crivat, care e la Tribunal, la Cluj. Recursul inaintat de cei cinci oameni de la Gazeta s-a judecat si pronuntarea are loc la ora 18.00. Liviu Man si compania sunt aparati de Gheorghe Mateut, relateaza Andrei, care mi-a mai zis ca:

– printre cele 9 exceptii ridicate s-a numarat si aceea ca ridicarea cu mascati s-a facut fara ca invinuitii sa fie in prealabil informati ca a inceput urmarirea penala
– avocatii acuzatilor mai sustin ca incheierea sedintei in care s-a declarat arestarea si mandatele de arestare erau scrise dinainte
– idem, la dosar au existat, initial, doar plangerile celor implicati; ulterior au aparut si niste listinguri de convorbiri telefonice.

Andrei Crivat are un blog la Andreicrivat.vinul.ro. Pe el puteti gasi relatari de la fata locului cu privire la scandalul Gazetelor. Mai putin acum, cand e la Tribunal si mi-a relatat mie toate cele de mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *