Rechizitoriul lotului “Gazeta”

4 thoughts on “Rechizitoriul lotului “Gazeta””

 1. Imi permit sa citez. Si sa comentez.

  “Trebuie să subliniem că inculpații Liviu Man Aurel, Grama Aurelian și Pârcălab Călin Dan. au numeroase legături, contacte, discuții cu politicieni, oameni de afaceri, directori ai unor instituții publice, persoane cu funcții importante în cadrul administrației locale care îi furnizează cu bună sau rea-credință informații care ulterior sunt folosite de grup la șantaj.”
  :))

  “Titlul articolului este ales cu atenție pentru a șoca și a atrage atenția cititorului deși nu există neapărat o concordanță între titlu și conținutul articolului. ”

  Trustul Gazeta a inventat acest lucru. Trebuie inregistrat la OSIM.

  “Trustul Gazeta care a avut la Tg.Mureș două publicații, respectiv „Gazeta de Mureș” și „Zi de Zi”. ”

  Ei bine, prima se numeste Ziarul de Mures… Si chiar mai exista.

  Asta, asa, pe scurt. Pentru ca am ramas uimita sa vad ca nici un coleg de presa nu s-a inghesuit sa comenteze faptul ca spionii care atenteaza la siguranta Romaniei sunt cercetati in libertate., ziaristii stau in puscarie.

 2. A publica rechizitoriul, sau fragmente din acest document al procuraturii, adica al acuzarii, nu înseamna a face jurnalism! A da numai comunicate DIICOT, o institutie a statului care, iata, atenteaza tot mai mult la libertatile si drepturile fiecaruia dintre noi ca cetateni si, în plus, a avea nonsalanta de a te si semna pe ele, nu înseamna, nici pe departe, a face jurnalism.
  Pe vremurile de trista amintire, în cazul atâtor procese politice, tot asa rudimentar procedau si ziaristii comunisti. Dar ei, poate, aveau circumstanta atenuanta a fricii totalitare.
  Va rog, convingeti-ne pe noi, cititorii vostri, ca sunteti jurnalisti. Ca stiti si aveti curajul sa faceti jurnalism. Ca sunteti (înca) liberi!
  Va veni un timp când acest caz va face istorie. Iar prestatia voastra de pâna acum se va vedea jalnic.
  Cu admiratie si speranta, pentru aceasta breasla aparent decapitata!

 3. Un cititor: search cu “Liviu Man” sau “Dan Parcalab” pe acest blog si vei vedea ca nu am publicat numai rechizitoriul. Zici ca esti “un cititor”, dar nu prea ne citesti 🙂

  Cred ca aici e singurul interviu cu un tip din lotul “Gazeta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *