Ratingul corect Digi Sport, la returul Steaua-Ujpest: 2,8 puncte

Zăpăceală mare cu ratingul de la Steaua-Ujpest retur, meciul cu care a debutat Digi Sport: RCS-RDS a luat una din cele două frecvenţe ale GSP TV pentru Digi Sport. În consecinţă, GfK a raportat o parte din telespectatorii Digi Sport ca fiind ai GSP TV. Ratingurile corecte sunt:

Digi Sport: 2,8% (323 de mii), GSP TV 0,6% (64 de mii).

Anterior, se comunicaseră 2,3% la Digi Sport şi 1,1% la GSP TV (suma celor două frecvenţe pe care le deţinea GSP TV). Audienţele sunt nete (fără publicitate), pe all urban.

Nu ştiu exact ce motiv au invocat cei de la RCS-RDS pentru că au luat o frecvenţă a foştilor parteneri de la Antene. Poate fi vorba de faptul că nu mai aveau. Rămâne de văzut ce şi cum mai rămâne în picioare din înţelegerea între cablişti şi grupul Voiculescu în noua configuraţie.

  1. sorin Reply

    sunteti nijte prosti toti privati zeci de mii de oameni de a vedea meciuri de fotbal.macar lasa ti siteurile sa transmita meciurile pana finalizati toate contractele cu firmele tv sa contina in grilele de programe macar gsp

  2. Gligor Lari Reply

    “Prietene”, tu nu vezi că nu te bagă nimeni în seamă? Poate doar dacă Badea ar adăuga pe lângă “alcoolic” numele tău, ai fi şi tu puţin mai fericit. Poate asta îţi şi doreşti în adâncurile tale. Să afle şi lumea că tu exişti, să te-njure zeci de mii, dar măcar toţi să-ţi zică pe nume. Eu însă nu cred totuşi că-ţi va plăcea să te cunoască sutele de aplaudaci (apologeţi pe înţelesul tău de jurnalist doct şi “riguros”) ai lui, de care el e foarte conştient. Acum stai liniştit, că ai şi tu oameni din tagma ultraşilor care sunt de partea ta: pe vassilissa care crede că în gura presei “se vrea a fi o revistă a presei”, pe silviul care după “OMG” e clar că se-nvârte în jurul vârstei de 15 ani, pe geo “looserul”, pe Codrin Scutaru cel neted şi, păi cam atât. Nu trebuie să te simţi prost că panegiriştii tăi sunt în număr de 3-5, număr raportat sutelor lui Badea, nu, nu asta contează pentru mine. Mă, da Badea ăsta, are, mă, şi zeci, sute chiar de indivizi care sunt din cap până-n picioare oameni adevăraţi, şi care-l plac în ciuda lui voiculescu şi a antenelor sale. Tu, în schimb, nu văd că ai nici măcar pe un singur om pe bune care să te bage în seamă pe blog şi să te placă. Poate că-ţi ajung cei doi ionescu, LALU, Jean Valjean. Dar nu cred. Dacă ar fi aşa, n-ai mai încerca să ieşi in evidenţă apelând la Mircea Badea.

  3. Mircea Popescu Reply

    O miscare destul de… brusca, sa-i zicem ? din partea RCS/RDS. Si eu sunt curios ce va iesi. Ieri citeam laudatoriale la adresa geniului fetei la tolo. Sa nu se schimbe inspre invers parerea asupra marii aliante, zic.

Post your thoughts