Ratingul corect Digi Sport, la returul Steaua-Ujpest: 2,8 puncte

Zăpăceală mare cu ratingul de la Steaua-Ujpest retur, meciul cu care a debutat Digi Sport: RCS-RDS a luat una din cele două frecvențe ale GSP TV pentru Digi Sport. În consecință, GfK a raportat o parte din telespectatorii Digi Sport ca fiind ai GSP TV. Ratingurile corecte sunt:

Digi Sport: 2,8% (323 de mii), GSP TV 0,6% (64 de mii).

Anterior, se comunicaseră 2,3% la Digi Sport și 1,1% la GSP TV (suma celor două frecvențe pe care le deținea GSP TV). Audiențele sunt nete (fără publicitate), pe all urban.

Nu știu exact ce motiv au invocat cei de la RCS-RDS pentru că au luat o frecvență a foștilor parteneri de la Antene. Poate fi vorba de faptul că nu mai aveau. Rămâne de văzut ce și cum mai rămâne în picioare din înțelegerea între cabliști și grupul Voiculescu în noua configurație.

3 thoughts on “Ratingul corect Digi Sport, la returul Steaua-Ujpest: 2,8 puncte”

  1. sunteti nijte prosti toti privati zeci de mii de oameni de a vedea meciuri de fotbal.macar lasa ti siteurile sa transmita meciurile pana finalizati toate contractele cu firmele tv sa contina in grilele de programe macar gsp

  2. “Prietene”, tu nu vezi că nu te bagă nimeni în seamă? Poate doar dacă Badea ar adăuga pe lângă “alcoolic” numele tău, ai fi și tu puțin mai fericit. Poate asta îți și dorești în adâncurile tale. Să afle și lumea că tu exiști, să te-njure zeci de mii, dar măcar toți să-ți zică pe nume. Eu însă nu cred totuși că-ți va plăcea să te cunoască sutele de aplaudaci (apologeți pe înțelesul tău de jurnalist doct și “riguros”) ai lui, de care el e foarte conștient. Acum stai liniștit, că ai și tu oameni din tagma ultrașilor care sunt de partea ta: pe vassilissa care crede că în gura presei “se vrea a fi o revistă a presei”, pe silviul care după “OMG” e clar că se-nvârte în jurul vârstei de 15 ani, pe geo “looserul”, pe Codrin Scutaru cel neted și, păi cam atât. Nu trebuie să te simți prost că panegiriștii tăi sunt în număr de 3-5, număr raportat sutelor lui Badea, nu, nu asta contează pentru mine. Mă, da Badea ăsta, are, mă, și zeci, sute chiar de indivizi care sunt din cap până-n picioare oameni adevărați, și care-l plac în ciuda lui voiculescu și a antenelor sale. Tu, în schimb, nu văd că ai nici măcar pe un singur om pe bune care să te bage în seamă pe blog și să te placă. Poate că-ți ajung cei doi ionescu, LALU, Jean Valjean. Dar nu cred. Dacă ar fi așa, n-ai mai încerca să ieși in evidență apelând la Mircea Badea.

  3. O miscare destul de… brusca, sa-i zicem ? din partea RCS/RDS. Si eu sunt curios ce va iesi. Ieri citeam laudatoriale la adresa geniului fetei la tolo. Sa nu se schimbe inspre invers parerea asupra marii aliante, zic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *