Răsturnări de situație și de directori la Pro

O sursă neoficială și posibil răutăcioasă mi-a spus acum câteva zile că, după ce a fost numit director executiv al televiziunilor CME din România, Costi Mocanu s-a apucat să facă o ordine destul de drastică în afacerile, grila și organigrama posturilor inventate de Adrian Sârbu. “Cotidianul” vine azi cu vești certe, dar un pic contradictorii despre plecarea “doamnei telenovelelor” (scuzați oximoronul) Ruxandra Ion, din cauză că “Inimă de țigan” suferă de bradicardie (mi-am propus să folosesc neologisme și alte porcării până vă dor capetele) cu un rating mai mic decât, deja, evanescenta (pistă falsă) “Numai iubirea”.

Poate fi un caz de post hoc, ergo propter hoc, dar dacă aș mai fi ziarist, eu aș face săpături pe la prietenii prietenilor, ca să aflu ce gloanțe pe țeavă mai are Costi Mocanu și mai ales care-s țintele (publicitate mascată).

Ruxandra Ion, în orice caz, era nu o femeie, ci o instituție, fiindcă biografia ei din ultimii ani se confundă cu istoria Acasă. Nu știu dacă acest post a căzut mai tare decât toată piața TV, în ultima vreme, dar bănuiesc că Oana Zăvoranu, posibil veriga lipsă dintre telenovele și public la ora actuală, bavardează și își freacă mâinile ei de pianistă (sau de, ca să facem o zeugmă transmedia inexorabil concupiscentă), la ora la care relatăm aceste lucruri.

4 thoughts on “Răsturnări de situație și de directori la Pro”

  1. …adica ruxandra ion nu mai este “prima mana” la acasa? pai….si baietelul ei ce-o sa mai faca acum? 😀
    super! era timpul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *