Răsturnări de situaţie şi de directori la Pro

O sursă neoficială şi posibil răutăcioasă mi-a spus acum câteva zile că, după ce a fost numit director executiv al televiziunilor CME din România, Costi Mocanu s-a apucat să facă o ordine destul de drastică în afacerile, grila şi organigrama posturilor inventate de Adrian Sârbu. “Cotidianul” vine azi cu veşti certe, dar un pic contradictorii despre plecarea “doamnei telenovelelor” (scuzaţi oximoronul) Ruxandra Ion, din cauză că “Inimă de ţigan” suferă de bradicardie (mi-am propus să folosesc neologisme şi alte porcării până vă dor capetele) cu un rating mai mic decât, deja, evanescenta (pistă falsă) “Numai iubirea”.

Poate fi un caz de post hoc, ergo propter hoc, dar dacă aş mai fi ziarist, eu aş face săpături pe la prietenii prietenilor, ca să aflu ce gloanţe pe ţeavă mai are Costi Mocanu şi mai ales care-s ţintele (publicitate mascată).

Ruxandra Ion, în orice caz, era nu o femeie, ci o instituţie, fiindcă biografia ei din ultimii ani se confundă cu istoria Acasă. Nu ştiu dacă acest post a căzut mai tare decât toată piaţa TV, în ultima vreme, dar bănuiesc că Oana Zăvoranu, posibil veriga lipsă dintre telenovele şi public la ora actuală, bavardează şi îşi freacă mâinile ei de pianistă (sau de, ca să facem o zeugmă transmedia inexorabil concupiscentă), la ora la care relatăm aceste lucruri.

 1. ipo Reply

  Excelent post!
  In afara de povestea cu plecarea Ruxandrei Ion (via Cotidianuil, desigur)… n-am inteles nimic. :))

 2. Sandi Reply

  Deci Ruxandra Ion a devenit de fapt unda evanescenta. (Daca nu ma inseala pe mine memoria fizica)

 3. carmen Reply

  …adica ruxandra ion nu mai este “prima mana” la acasa? pai….si baietelul ei ce-o sa mai faca acum? 😀
  super! era timpul!

Post your thoughts