Răspunsul la ghicitoare: Oana Dobre la Realitatea TV

În filmul de-aici, bătrânul utecist e Mihai Tatulici, iar tânăra pionieră e Oana Dobre, care pleacă de la EVZ la Realitatea TV. Oana Dobre va face, în week-end, o emisiune cu Mihai Tatulici, iar în timpul săptămânii va lucra la știrile Realității TV, pe evenimente.

Oana e unul din cei mai buni ziariști pe care îi cunosc, din generația twentysomething. Am lucrat cu ea, la EVZ, în 2005, pe cazul stenogramelor, tura a doua, și mi ți i-a pus pe jăratic pe politicieni (eu aveam pontul și relația cu hackerii) a-ntâia. Chestia cu “pesedofobă” e o înțepătură de-a mea. Ca și mine și alții, Oana nu-i poate avea la suflet pe Năstase și gașca, dar asta nu înseamnă că nu și-a făcut treaba imparțial și profesional de câte ori a fost vorba de PSD.

Înțeleg că Oana va rămâne cu niște treburi și la EVZ, ceea ce mă face să mă bucur și pentru ea, și pentru ziar, la fel cum mă bucur pentru Realitatea TV, de achiziție.

OanaDobreEVZ2.jpg

3 thoughts on “Răspunsul la ghicitoare: Oana Dobre la Realitatea TV”

  1. Desi un oarecare prezumtiv conflict de interese m-a facut sa ma abtin eroic toata ziua, un eveniment de ultima ora ma face sa ma dezbrac de caracter.
    Deci:
    1. Foarte bine face Oana ca se muta pe plantatia mogulului SOV. E printre putinele “scule” intr-o presa din ce in ce mai deprofesionalizata si mai plina de accese si ifose asa-zis deontologice. Isi merita o promovare si, daca batranul utecist Tatulici (salut, Mihai, iti doresc o zi buna, sunt convins ca si tu mie) va reusi sa se abtina in a o carota, atunci are mari sanse sa faca o cariera adevarata in tv.
    2. Foarte bine face Realitatea c-a ofertat-o/convins-o/angajat-o pe Oana. Aceasta decizie este, dupa umila mea parere de argat la oligarh, cea mai buna idee din ultima vreme. Daca as fi rau-voitor, as spune ca singura; dar nu sunt.

  2. Totusi, cine se mai uita la Realitatea TV, Antena 1, Protv ? Am vorbit cu oamenii de pe santier si mi-au spus ca s-au saturat de minciuni. Prefera Animal Planet, Discovery etc. Sincer, mi-a mers la inima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *