Psychologies vine în România, la Edipresse-AS

Edipresse AS lansează în octombrie “Psychologies”, un titlu cunoscut care vine din Franța (Finev). Tiraj de plecare: 20.000 de exemplare. Redactor-șef: Iuliana Alexa. Edipresse AS ajunge în felul ăsta la 20 de titluri publicate – cel mai mare grup de reviste din România. (Burda România are mai multe titluri, numără Gabri). Cifra de afaceri estimată în 2006: 9 milioane de euro. Profit: 1,35 milioane.

Pe piață există deja “Psihologia azi”, achiziționată de Grupul “Realitatea-Cațavencu” la sfârșitul lui 2006.

Așa arată în străinătate:

300_psychologies.jpg

Detalii:

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 28 iunie 2007

Edipresse AS România lansează prestigioasa revistă „Psychologies”

Edipresse AS România lansează în octombrie, sub licența Finev (Franța), prestigioasa revistă lunară de lifestyle „Psychologies”, prima publicație la nivel mondial dedicată femeilor care vor să se înțeleagă mai bine pe ele însele și pe ceilalți și să aibă o viață trăită mai inteligent. Finev este titularul drepturilor asupra mărcii „Psychologies”, încă din anul 2003, atît în România cît și pe întreg teritoriul Uniunii Europene.

Dinamica vieții de familie, mobilitatea profesională crescută și provocările multiple ale lumii de azi, nevoia de repere personale, valorile în schimbare, apariția de noi tipuri de spiritualitate, toate acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care „Psychologies” le abordează într-o manieră accesibilă, prietenoasă și caldă. Cu sprijinul unor experți recunoscuți, lideri în domeniul psihologiei comportamentului, personalității și relațiilor interumane, revista este un ghid care ajută cititorii să-și găsească o viață tot mai împlinită și mai plină de sens.

Cititorii „Psychologies” sunt femeile active din mediul urban, cu educație superioară, dinamice, inteligente și deschise, sofisticate în alegerile lor, preocupate să-și aprofundeze inteligența emoțională. Cititoarea „Psychologies” preferă cărțile în locul revistelor glossy și face parte dintr-un segment unic de public care nu este reprezentat de alte reviste pentru femei. Din toate aceste motive, „Psychologies” poate fi considerată o revistă pentru femei cu totul deosebită.

Revista va fi lansată în luna octombrie, va apărea lunar într-un tiraj de 20.000 de exemplare, cu un rate card de 13.000 RON pentru o pagină de publicitate, iar redactor-șef va fi Iuliana Alexa, cu o experiență editorială de peste șase ani în presă.

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse și Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acțiuni. Compania editează în prezent 20 titluri: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Avantaje, Viva!, Viva biografii, Popcorn, Look!, Sana, Joy, Computer Bild, Familia mea, Familia mea – Baby, Lucru de mîna, Creativ, Lucru de mînă – Punct în cruce, Tricotaje, Vacanța ta perfectă, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Grupul Edipresse este o companie internațională de media și comunicare, cu sediul central în Elveția. Grupul este activ in domeniul editarii de ziare si reviste, dar și în publishing on-line. Edipresse publică peste 180 de publicații și site-uri în 20 țări și teritorii și are peste 3,500 de angajați. Compania își desfășoară activitatea în Elveția, Spania, Portugalia, Franța, Polonia, Ucraina, Rusia, România și în cîteva țări asiatice precum China (inclusiv Hong Kong și Macau), Singapore, Filipine, Malaezia și Thailanda.

Axel Springer AG este cel mai mare editor de ziare din Germania și al treilea între editorii de reviste din Germania. Având peste 170 de titluri publicate în 33 de țări, Axel Springer este cea mai creativă și profitabilă editură germană și de asemenea o companie media lider pe plan internațional.

„Psychologies” este publicată în Franța, Italia, Spania, UK, Rusia, Belgia, China si Africa de Sud. În fiecare din aceste țări, publicația se află deja printre liderii revistelor up market dedicate femeilor.

3 thoughts on “Psychologies vine în România, la Edipresse-AS”

  1. E, aici te inseli putin “Edipresse AS ajunge în felul ăsta la 20 de titluri publicate – cel mai mare grup de reviste din România”.
    Burda Romania e mai mare la nr de titluri (Cool Girl, Burda, Ioana, Draga mea, Ioana Frizuri, Ioana Horoscop, Sudoku, Ioana Visul Copiilor, Carticica Draga Mea pentru Copii, Ioana Secretele Bucatariei, Practic In Bucatarie, Colectia Carticica Practica, AutoShow, Quattroruote, AutoSpecial, Gradina mea de Vis, Casa Lux, Men’s Health, Perfect pentru casa si gradina, Practic Ideei pentru casa, Casa de vacanta, Locuinta mea, plus alte cateva suplimente care nu imi vin acum in cap).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *