Productie noua la Prima: “Megastar”, cu Andreea Raicu

Un concurs muzical/reality show nou la Prima TV, incepe joi. Noutatea: in loc sa vina concurentii intr-un loc, e vorba de o caravana care se plimba. Colaborare cu Universal Music Romania, proaspat deschisa sucursala. Castigatorul primeste “sprijinul” (? – cam vag: producator, album, album cu clip, promovare…?) Universal Music Ro.

Probabil ca “Megaraicu” se va descurca destul de bine cu “Megastar”, doar ii place sa se plimbe. Prima editie: la Constanta, cu un “juriu avizat” din care face parte si Virgil Iantu. In afara de doo-wop la Banica Jr. si Conservator, ce altceva il mai recomanda? Legatura cu Prima TV?

mail.google.com.jpg

Comunicatul de presa:

Andreea Raicu aduce Caravana �Megastar� in orasul tau

Chiar daca vara este in toi, la Prima TV au inceput pregatirile pentru super productia �Megastar�, care va debuta pe micile ecrane in aceasta toamna.

Dupa ce a devenit un mare fenomen pe intregul mapamond, fiind difuzat la prestigioase posturi de televiziune din strainatate, show-ul �Megastar� va fi produs si in Romania.

Caravana �Megastar� va strabate toate regiunile tarii pentru a aduce tinere talente nedescoperite in cea mai tare competitie muzicala.

Cu ajutorul unui juriu avizat, format din nume sonore din show-bizz-ul romanesc, vor fi selectati 80 de concurenti, care vor intra in marea competitie pentru titlul de �Megastar�. Prima oprire a caravanei va fi in Constanta, unde Andreea Raicu, prezentatoarea show-ului, impreuna cu membrii juriului, Aura Urziceanu, Virgil Iantu, CRBL si Adrian Despot, va steapta sa va etalati calitatile muzicale.

Partenerul PrimaTV pentru show-ul �Megastar� este Universal Music Romania, filiala a celei mai mari companii din industria muzicala pe plan mondial. Cu o cota de piata de 25,5% in 2005, Universal Music Group (UMG) functioneaza ca o retea de subsidiare, joint venture si licentiati in 75 tari. Pragul acestei companii a fost trecut de nume mari din lumea muzicala internationala, precum Sting, Bono, Mariah Carey, Eminem, Black Eyed Peas, Mary J. Blige, Bon Jovi, 50 Cent, Gwen Stefani, Bryan Adams, A-Ha, Elton John, Metallica, Snow Patrol, Sugababes, t.A.T.u, Texas, Enrique Iglesias, Juanes, Tokio Hotel sau Andrea Bocelli, care si-au inregistrat mai multe albume de succes, vandute in milioane de exemplare in intreaga lume.

Si castigatorul �Megastar� va putea beneficia de sprijinul Universal Music si va avea sansa de a deveni celebru si de a se bucura din plin de sustinerea pe care aceasta companie o ofera tuturor artistilor din portofoliul sau.

Asadar, daca sunteti talentati si dornici de afirmare, nu pierdeti preselectiile organizate de Caravana �Megastar� si urmariti Prima TV, pentru a afla mai multe detalii despre acest fenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *