Pro TV Chișinău, probleme cu prelungirea licenței

Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA – CNA-ul din Republica Moldova) ar putea să nu prelungească licența Pro TV Chișinău, care expiră pe 23 decembrie. Motivul CCA: Pro TV Chișinău a solicitat prelungirea automată a licenței, când de fapt ar trebui să se înscrie la un concurs în urma căruia să obțină o nouă autorizație de emisie.

Voi ce credeți, cum se vede povestea asta în contextul reducerilor de costuri/personal de la companiile CME/Sârbu de dincoace de Prut?

Sursa.

8 thoughts on “Pro TV Chișinău, probleme cu prelungirea licenței”

 1. Povestea se vede ca ne este FRICA sa numim patronii Pro tv :

  RONALD Steven LAUDER

  Ronald Steven Lauder ( 1944 – ) , evreu , controleaza Central European Media Enterprises ( ce include si Pro TV ) si Israeli TV. In 1987, Lauder a intemeiat Ronald S. Lauder Foundation , ce se dedica reconstructiei comunitatilor evreiesti din centrul si estul Europei . De asemenea , numele sau este legat de numeroase organizatii civice :
  Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations
  Jewish National Fund
  World Jewish Congress
  American Jewish Joint Distribution Committee,
  Anti-Defamation League ( chestiuni de defaimare si discriminare ale evreilor )
  Jewish Theological Seminary ( unul dintre centrele academice si spirtituale ale iudaismului conservator )
  Brandeis University
  Abraham Fund
  Membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR )

  FAMILIA LAUDER

  Lauder este fiul cuplului Estée Lauder si Joseph Lauder . De asemenea , este fratele mai mic al altui domn deosebit , Leonard Lauder . Putem face referire si la fiica sa , d-na Jane , maritata cu d-nul Kevin Warsh .
  Geniala d-na Estée Lauder , a fost fondatoarea , impreuna cu sotul sau , al gigantului in cosmetice Estee LAUDER Companier ( le tot vedeti reclama la tv ) . D-nul Leonard Lauder , este seful megacompaniei mamei sale .
  Valorosul tanar domn Kevin Warsh este membru al consiliului de conducere al guvernatorilor FEDERAL RESERVE SYSTEM , nominalizat fiind de catre George W. Bush .

 2. Sincer, daca postul asta o sa dispara pentru campania electorala, mi se pare o greseala si o incalcare evidenta a libertatii presei…mai mult nu ma intereseaza (de genul “criza, evrei, politicieni comunisti”)

 3. Comanescule, te credeam mai ne-tonomat decat Tolontan ( deh, el are o scuza, lucreaza la trustul de tonomate) dar sa faci insinuari de-astea ca vezi Doamne de fapt Hadrian’ nu mai are bani si alea alea…
  Acolo, puterea comunista face tot ce poate ca sa puna betze in roate la tot ce e venit din Romania. Dar….nu tine faza.

 4. iulian, eu deabia sunt intors de acolo … povestea este compilcata si cred ca zilele acestea o voi scrie …
  1 comportamentul PROTV Chisinau nu este cel pe care il stim de aici (nu am zis-o eu ci o profesionista in tv care a trecut pe acolo: ce e cu mizeria aia de la ProTV?)
  2 acolo totul este politizat si se crede ca postul apartine altcuiva decat CME
  3 daca la noi nu se respecta chestia cu reinoirea licentei (concesiunii de fapt) la ei macar ar trebui sa se respecte …
  4 postul este tras de aproape toate fortele politice (si sustinut de cine nu trebuie zis eu)
  5 daca si fostul director ProFm stie ca isi pierde licenta (Nata Albot) … atunci este clar ca se pregateste ceva
  6 va mai fi o manipulare si la ei si la noi pe tema asta
  7 alaturarea de cazul TVR nu este buna (Antena 1 emite pe fosta frecvanta nationala a TVR)
  8 cred ca va fi o miscare gresita a CCA si conducerii politice de acolo daca ProTv nu va mai avea licenta
  9 imagineaza-ti ca audienta masurata de AGB Nielsen este la nivel de 2500 – 4500 media pe zi … deci si firma care masoara ii scoate foarte rau (cu toate ca retransmit 21-22 de ore din programul de Bucuresti) … probabil asa este comanda (nu politica ci a concurentei care detine francisa ORT si Antena 1

  … asa ca asteptam!

 5. PRO este un trust care traieste din ce produce. Nu comentez aici calitatea programelor si nici directia luata. Pro NU este trompeta de partid si nici “heat maker ” in cazu in care DNA-ul a pus geana pe tine. Nu e vorba de spiritul PRO, e vorba de niste chestii firesti in conditiile actuale. In alta ordine de idei, la Chisinau se intampla lucruri grave. Faptul ca partidul comunist incearca sa foloseasca metode de intimidare pe care noi doar in vise urate le mai vedem, demosnstreaza cat de departe este R. Moldova fata de Europa. Deh…daca nu este promovat ganditu’ liber mah Comanescule mah….;)
  Si daca tot o dam in alte alea, cum ar arata media romaneasca fara PRO ? Sau daca NU ar fi existat ? Cred ca in cazul asta, fazele pe care le vedem la Chis’nau erau la ordinea zilei 😉
  ….si acum combate bine :))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *