Presa on-line și ziarele clasice

“Biz” a publicat un articol despre presa on-line și cea clasică. Am spus și eu câteva lucuri acolo și l-am obținut, în format pdf, pentru voi.

8 thoughts on “Presa on-line și ziarele clasice”

  1. foarte bine zis, genial puctat, de-a dreptul nemaivazuta analiza, iar analistii citati, ce mai, par la apogeul gandirii. eu lucrez in alt domeniu (sectorul curatat cartofi, ramura curatat cartofi rosii) – stiti cumva unde pot gasi articole si analize la fel de pertinente pentru sectorul meu? ca ramura noastra a ajuns intr-o fundatura, tot mai multi oameni se pare ca prefera cartofii curatati pe internet. stie cineva cum va arata viitorul nostru, al sectorului in care activam noi? va multumesc

  2. Rrr: să începem cu începutul – analiza spectrometrică a roșeții cojii de cartofi. E ceva ce necesită o colaborare cu NASA, care e obișnuită cu culoarea roșie, de când cu amartizarea aia.

  3. superficiala analiza. nu inteleg de ce te lauzi cu ea si ne-o servesti si noua – si ca sa fie tacimul complet, ai pus in coada pdf-ului un ad la abonamentul faimoasei reviste! sau asta a fost deal-ul, “ai obtinut” faimosul articol conditionat fiind de atasarea ofertei de abonament? Bingo, ai reusit sa cureti un cartof rosu pe internet !

  4. Amo: uff, te-ai prins. Intelegerea mea cu ei era fix sa-ti bag tie pe gat pagina aia de abonamente. La altii am dat reclame la droguri, arme, PRM si alte lucruri imorale, ilegale si care ingrasa.

  5. Pai, se lauda cu analiza aia (destul de draguta pentru ‘neinitiatii’ in citit presa on sau offlain) ca a contribuit la ea, facand parte din obiectul de activitate al dlui Comanescu. Ce ai vrea acum, sa o considere prea putin importanta pentru a fi mentionata ?! Cat despre partea de advertising, macar bipezii interesati au idee cum si unde isi pot face abonament la o revista eleganta (desi eu frunzaresc BW, ca e weekly, iar BIZ imi pare aproape academica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *