Premiile TV mania

Încep iar, cu nominalizările, și continuă cu ceea ce știți – votul săptămânal al cititorilor revistelor, pe categorii, și o gală. Amicii și foștii mei colegi de la TV mania m-au chemat iar în juriu, calitate în care mi-a fost greu să fac nominalizări diferite de anii trecuți. Am încercat, totuși, la câteva categorii:

1. Cea mai bună emisiune de știri – nu pot nominaliza decât cel mai bun studio de știri, de la Pro TV. Cum e vorba de ce se-ntâmplă în el, nu nominalizez nimic.
2. Cel mai bun realizator de talk-show – “Fetele Cotidianului” – Realitatea TV, in sens colectiv, cu accent pe Dinescu, chiar daca nu el conduce emisia.
3. Cel mai bun reality-show – “Supernanny” – Prima
4. Cel mai bun comentator sportiv – Emanuel Terzian – Sport.ro/Eurosport
5. Cea mai bună emisiune de divertisment – “Piata Divertis” – Antena 1
6. Cel mai bun serial românesc dramatic – “Inima de tigan” – Acasă TV
7. Cel mai bun serial românesc de comedie – “Animat Planet”
8. Cel mai reușit transfer – Radu Naum – GSP TV
9. Cel mai sexi star TV – Petre Catalin Fumuru – Realitatea TV – nothing personal…
Petre Catalin Fumuru
10. Cea mai sexi vedetă TV – Andreea Stroe – Antena 3 – hai cu mine la hair stylist, că nu știu cine ce ți-a făcut de vreo lună.
Andreea Stroe

Poze piratate cu nerușinare de pe Realitatea.net și Antena 3. Dac-o să câștige iar Mircea Radu, Andreea Marin și Andreea Esca, nu pe mine trebuie să vă supărați. Eu am făcut ce-am putut ca să ies din tipic.

10 thoughts on “Premiile TV mania”

 1. @Iulian Comanescu

  Ca un necunoscator, as vrea sa te intreb ceva: sunteti mai multi care faceti nominalizari?

  Iar in ceea ce priveste sectiunea de stiri, si normal ca Stirile PROTV vor iesi castigatoare 😉

 2. @Iulian Comanescu

  Inca ceva si gata, plec 😆 la categoria stiri ai nominalizat Stirile PROTV ca “nu pot nominaliza decât cel mai bun studio de știri”. In functie de decor ai nominalizat la aceasta categorie?

  In ceea ce priveste categoria talk- show, crede-ma ca nu ma asteptam la aceasta nominalizare. Si stii de ce? Pentru ca nu se spune nimic acolo. am urmarit de vreo 2 ori acea emisiune si nu am inteles mai nimic, decat ca Mircea Dinescu are un conac, felul cum isi pregateste friptura si ca isi procura branza de la Sibiu. Multam 😉

 3. Era sa adorm uitandu-ma la ,,Fetele Cotidianului” si nu sunt tocmai persoana care sa se plictiseasca uitandu-se la talk-show-uri serioase (sau care se vor serioase). De exemplu, o emisiune buna este Realitatea Zilei dar in formatul in care prezentator este Razvan Dumitrescu, Cristina Sincai are obiceiul nefericit de a taia suflul invitatilor pentru a pune intrebari ajutatoare atunci cand acestia nu au nevoie de asa ceva.

 4. Oricine in afara de Mircea Radu. Daca ar fi sa merg la agatat femei cred ca as avea mai multe sanse in gasca cu Fumuru decat in gasca cu Radu.

  N-as vota niciodata fetele cotidianului, din cauza lui Turcescu (l-am vazut pe acolo). Nici macar cititorii de Cotidianul nu-l prea apreciaza pe Robert.

 5. trebuie că e tare greu să te uiți la toate prostiile alea – supernanny, inimă de țigan etc – ca să poți face niște nominalizări pertinente.

 6. As vrea să fac și eu o sugestie la comentatori sportivi: nu-i trece cu vederea pe Banciu și Naum. Nu ma intereseaza ciclismul dar de fiecare data încerc sa vizionez Turul Franței numai de dragul astora doi care sunt absolut savuroși. Și nu sunt singurul care crede asta, sunt convins.

 7. ce s-a mai intamplat intre timp:
  – diverse miscari in piata media, unele importante.
  – aparitii de radiouri noi
  – o noua mutare “marca Razvan Ionescu”

  plus alte mici chestii…

  ma gandeam sa fiti la curent oarecum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *