Premiile TV mania

Încep iar, cu nominalizările, şi continuă cu ceea ce ştiţi – votul săptămânal al cititorilor revistelor, pe categorii, şi o gală. Amicii şi foştii mei colegi de la TV mania m-au chemat iar în juriu, calitate în care mi-a fost greu să fac nominalizări diferite de anii trecuţi. Am încercat, totuşi, la câteva categorii:

1. Cea mai bună emisiune de ştiri – nu pot nominaliza decât cel mai bun studio de ştiri, de la Pro TV. Cum e vorba de ce se-ntâmplă în el, nu nominalizez nimic.
2. Cel mai bun realizator de talk-show – “Fetele Cotidianului” – Realitatea TV, in sens colectiv, cu accent pe Dinescu, chiar daca nu el conduce emisia.
3. Cel mai bun reality-show – “Supernanny” – Prima
4. Cel mai bun comentator sportiv – Emanuel Terzian – Sport.ro/Eurosport
5. Cea mai bună emisiune de divertisment – “Piata Divertis” – Antena 1
6. Cel mai bun serial românesc dramatic – “Inima de tigan” – Acasă TV
7. Cel mai bun serial românesc de comedie – “Animat Planet”
8. Cel mai reuşit transfer – Radu Naum – GSP TV
9. Cel mai sexi star TV – Petre Catalin Fumuru – Realitatea TV – nothing personal…
Petre Catalin Fumuru
10. Cea mai sexi vedetă TV – Andreea Stroe – Antena 3 – hai cu mine la hair stylist, că nu ştiu cine ce ţi-a făcut de vreo lună.
Andreea Stroe

Poze piratate cu neruşinare de pe Realitatea.net şi Antena 3. Dac-o să câştige iar Mircea Radu, Andreea Marin şi Andreea Esca, nu pe mine trebuie să vă supăraţi. Eu am făcut ce-am putut ca să ies din tipic.

 1. Petrisor Socol Reply

  @Iulian Comanescu

  Ca un necunoscator, as vrea sa te intreb ceva: sunteti mai multi care faceti nominalizari?

  Iar in ceea ce priveste sectiunea de stiri, si normal ca Stirile PROTV vor iesi castigatoare 😉

 2. Petrisor Socol Reply

  @Iulian Comanescu

  Inca ceva si gata, plec 😆 la categoria stiri ai nominalizat Stirile PROTV ca “nu pot nominaliza decât cel mai bun studio de ştiri”. In functie de decor ai nominalizat la aceasta categorie?

  In ceea ce priveste categoria talk- show, crede-ma ca nu ma asteptam la aceasta nominalizare. Si stii de ce? Pentru ca nu se spune nimic acolo. am urmarit de vreo 2 ori acea emisiune si nu am inteles mai nimic, decat ca Mircea Dinescu are un conac, felul cum isi pregateste friptura si ca isi procura branza de la Sibiu. Multam 😉

 3. Marian S. Reply

  Cele zece categorii sunt gata stabilite ?
  Ca eu as mai propune una: cel mai mare aruncator de vorbe grele.

 4. Cristi Reply

  Era sa adorm uitandu-ma la ,,Fetele Cotidianului” si nu sunt tocmai persoana care sa se plictiseasca uitandu-se la talk-show-uri serioase (sau care se vor serioase). De exemplu, o emisiune buna este Realitatea Zilei dar in formatul in care prezentator este Razvan Dumitrescu, Cristina Sincai are obiceiul nefericit de a taia suflul invitatilor pentru a pune intrebari ajutatoare atunci cand acestia nu au nevoie de asa ceva.

 5. eftimie Reply

  Oricine in afara de Mircea Radu. Daca ar fi sa merg la agatat femei cred ca as avea mai multe sanse in gasca cu Fumuru decat in gasca cu Radu.

  N-as vota niciodata fetele cotidianului, din cauza lui Turcescu (l-am vazut pe acolo). Nici macar cititorii de Cotidianul nu-l prea apreciaza pe Robert.

 6. prodan Reply

  trebuie că e tare greu să te uiţi la toate prostiile alea – supernanny, inimă de ţigan etc – ca să poţi face nişte nominalizări pertinente.

 7. eftimie Reply

  As vrea să fac şi eu o sugestie la comentatori sportivi: nu-i trece cu vederea pe Banciu şi Naum. Nu ma intereseaza ciclismul dar de fiecare data încerc sa vizionez Turul Franţei numai de dragul astora doi care sunt absolut savuroşi. Şi nu sunt singurul care crede asta, sunt convins.

 8. Tudosiei Reply

  ce s-a mai intamplat intre timp:
  – diverse miscari in piata media, unele importante.
  – aparitii de radiouri noi
  – o noua mutare “marca Razvan Ionescu”

  plus alte mici chestii…

  ma gandeam sa fiti la curent oarecum

Post your thoughts