Premiile TV mania: 12 decembrie, TNB

Premiile TV mania se dau pe 12 decembrie, la TNB, Sala Amfiteatru. Cine n-are invitatie le poate vedea la TVR 1, pe 13 decembrie, de la 21.15. Sunt singurele distinctii relevante de televiziune din Romania, fiindca se decerneaza pe baza voturilor cititorilor revistei.

Lista nominalizatilor aici (pdf, click dreapta pentru download pe local).

Comunicatul de presa:

A 6Â? EDITIE A PREMIILOR TV MANIA SE DIFUZEAZA IN PREMIERA LA TVR1

1 decembrie 2006, Bucuresti – Revista TV mania anunta cea de-a sasea editie a „Premiilor TV maniaâ€?. Evenimentul va avea loc marti, 12 decembrie 2006, de la ora 19.00, in Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti.

Si in acest an, Revista TV mania a oferit tuturor cititorilor sai posibilitatea de a-si sustine prin vot vedetele de televiziune preferate, iar in cadrul evenimentului, intr-o atmosfera specifica televiziunii, revista ii va premia pe castigatorii fiecarei categorii.

Ca in ultimii ani, evenimentul isi propune sa se constituie intr-un adevarat spectacol de divertisment. Elementul de noutate absoluta in acest an il reprezinta insa difuzarea in premiera a „Premiilor TV mania� pe un canal de televiziune. TVR 1 va inregistra spectacolul si il va difuza a doua zi, miercuri, 13 decembrie 2006, de la ora 21.15 pe TVR1.

Spectacolul poarta semnatura regizorului Gelu Colceag si va fi prezentat in tandem de catre Marius Florea Vizante si Dan Teodorescu. Asa cum ii sta bine unui show de televiziune, cei doi prezentatori, ajutati de o trupa de actori, vor puncta vigilent fiecare moment special al evenimentului. Cele mai asteptate prezente vor ramane insa vedetele care vor urca pe scena pentru a-si primi trofeul.

Dragos Varsandan, redactor-sef al Revistei TV mania, a declarat:
„Fiecare editie a Premiilor TV mania inseamna pentru echipa noastra un efort foarte mare, care a crescut de la an la an, o data cu importanta acestui eveniment. Anul acesta, difuzarea pe canalul national de televiziune, sporeste prestanta evenimentului, dar noi, cei care contribuim din spate la reusita lui, suntem cu atat mai constienti de faptul ca TREBUIE sa iasa bine. Ca si in cazul vedetelor pe care le premiem, succesul spectacolului va fi validat de public.�

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *