Poveşti cu Adrian Sârbu

Adevărul a făcut un profile mai extins, iar eu am scris în “Evenimentul” de sâmbătă pe tema ascensiunii lui Adrian Sârbu. E remarcabil cum pentru acest om, criza a fost o oportunitate. Cum ziceam sâmbătă:

Prin 1994, un oarecare Adrian Sârbu îşi scotea stafful de la Mediafax şi Pro FM la o bere Corona, nemaivăzută de mulţi dintre angajaţi, şi nişte alune un pic râncede.

Le explica despre televiziunea pe care voia să o facă, cu totul altceva decât TVRul vremii. Televiziunea, spunea Adrian Sârbu după ce mai cerea o tură de “boabe” chelnerului, era numai unul din lucrurile pe care le avea în cap. Va fi un imperiu media care să aibă de toate, de la reviste la cinematografe. Aşezat la masa ca de nuntă, stafful îl privea ciudat. Mulţi nu îl credeau pe cel aflat în fruntea bucatelor, pentru că bucatele erau mai curând vise decât “boabe” râncede şi nu ţineau de foame. Alţii, mai puţini, l-au crezut.

  1. alk Reply

    Le-a spus cumva si cum a facut prima suta de mii de dolari? Din “trafic” de casete video, evident.

  2. Iulian Comanescu Reply

    Andy: sunt înspăimântat de această perspectivă 🙂 Vorbind serios, cred că există momente când trebuie să dăm cezarului ce-i al cezarului.

Post your thoughts