Poșta redacției electro, cu un nume pe care-l știți

Alex Ștefănescu este unul din puținii intelectuali din România care știu să comunice despre ezotericele întâmplări ale culturii pe înțelesul tuturor. Poate numai un Dan C. Mihăilescu a depășit ceea ce a făcut Ștefănescu în materie de TV, cu al său Omul care aduce cartea. Și, pe vremuri, un George Pruteanu.

De ce vă spun toate astea: pentru că recent criticul literar a pus pe net un proiecțel pe cât de inestetic vizual, pe atât de interesant. Alexstefanescupostaredactiei.blogspot.com e o adaptare reușită a clasicei “Poște a redacției” din revistele literare. Păcat.

Poșta redacției

Poșta redacției

De ce anume, păcat? De faptul că ideea funcțională a lui Alex Ștefănescu arată grafic ca mai sus. Ca și de subdomeniul neverosimil de lung, alexstefanescupostaredactiei, pe care criticul l-a ales (cred).

Oricum, chiar și cu asemenea handicapuri, se dovedește că brandul Alex Ștefănescu e suficient pentru o astfel de întreprindere, fiindcă undeva criticul scrie că a primit peste 200 de texte, lucru care i-a pus la încercare “aparatul de lectură”. Probabil că va funcționa, inclusiv cu poza aia care pare decupată dintr-un ziar tipărit pe hârtie ieftină. De fapt, tocmai asta e interesant la proiectul de care vorbim, că dacă-l judeci într-o grilă clasică de net scapi din vedere magnitudinea de brand a lui Alex Ștefănescu. Mult succes și stimă.

3 thoughts on “Poșta redacției electro, cu un nume pe care-l știți”

  1. Pai ce te mira, ca e vorba de blogspot ??? Poate il convingem sa treaca pe wordpress !
    Sau poate reuseste cineva sa asigure vreo 40 de euro un domeniu .ro si apoi o gazduire pe masura.
    Inca e greu de comparat cu “doar o vorba sat-i mai spun“ dar… nutrim sperante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *