Poşta redacţiei electro, cu un nume pe care-l ştiţi

Alex Ştefănescu este unul din puţinii intelectuali din România care ştiu să comunice despre ezotericele întâmplări ale culturii pe înţelesul tuturor. Poate numai un Dan C. Mihăilescu a depăşit ceea ce a făcut Ştefănescu în materie de TV, cu al său Omul care aduce cartea. Şi, pe vremuri, un George Pruteanu.

De ce vă spun toate astea: pentru că recent criticul literar a pus pe net un proiecţel pe cât de inestetic vizual, pe atât de interesant. Alexstefanescupostaredactiei.blogspot.com e o adaptare reuşită a clasicei “Poşte a redacţiei” din revistele literare. Păcat.

Poşta redacţiei

Poşta redacţiei

De ce anume, păcat? De faptul că ideea funcţională a lui Alex Ştefănescu arată grafic ca mai sus. Ca şi de subdomeniul neverosimil de lung, alexstefanescupostaredactiei, pe care criticul l-a ales (cred).

Oricum, chiar şi cu asemenea handicapuri, se dovedeşte că brandul Alex Ştefănescu e suficient pentru o astfel de întreprindere, fiindcă undeva criticul scrie că a primit peste 200 de texte, lucru care i-a pus la încercare “aparatul de lectură”. Probabil că va funcţiona, inclusiv cu poza aia care pare decupată dintr-un ziar tipărit pe hârtie ieftină. De fapt, tocmai asta e interesant la proiectul de care vorbim, că dacă-l judeci într-o grilă clasică de net scapi din vedere magnitudinea de brand a lui Alex Ştefănescu. Mult succes şi stimă.

  1. Marian Stavaroiu Reply

    Pai ce te mira, ca e vorba de blogspot ??? Poate il convingem sa treaca pe wordpress !
    Sau poate reuseste cineva sa asigure vreo 40 de euro un domeniu .ro si apoi o gazduire pe masura.
    Inca e greu de comparat cu “doar o vorba sat-i mai spun“ dar… nutrim sperante.

Post your thoughts