Post cretin din categoria uite ce șmecher sunt eu cu alți bloggeri la o soarea

Am dat curs invitației lui Șutu la faza cu bloggerii care fac pâine și nu mi-a părut rău, Violeta’s (Calderon colț cu Batiștei sau pe dos) e o chestie relaxantă, am mâncat soufflé de dovlecei cu Wifi. Produsul muncii a ieșit ok la toți, câștigătoarea a fost Diana de la No Ordinary Tune, care a făcut un fluture de pâine.


Șuțu, instigatorul.


Corondan (nu ne mai văzusem de vreo 10 ani cred, dar nu de aia face ca Nicole Kidman în The Others)


G din Gramo


Elena-Minxiee de la Pleiada (m-am întâlnit și ieri cu ea, a câștigat de la mine o carte)


ramo din Gramo


Nimeni

4 thoughts on “Post cretin din categoria uite ce șmecher sunt eu cu alți bloggeri la o soarea”

  1. Cretin in sensul ca e non-stire? Pai mie mi se pare instructiv din cauza ca vedem ca te-ai disciplinat: pui pe blogul propriu mai mult ce nu intra prin firma.

    De maine ma apuc si eu de treaba serios (deh, tripticul studentului), si abia dupa ce termin trec la blogarit (la mine asta e mai mult pe partea de comentat).

  2. Nibiru: nu, da’ mă dau rotund.

    fLoreign: pun și ce intră prin firmă și tocmai acolo apar scandalurile, deși n-am nimic să-mi reproșez. Cât privește frecția asta, știi cum e cu Web 2.0 și tehnologiile moderne? Toată lumea scrie, pozează, face site-uri, filmează, montează, înregistrează audio și dracu mai știe ce. Din când în când cedezi tentației de a te ține de ce știi cel mai bine și îți etalezi capodoperele din diferite alte specialități, ca să zic așa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *