Post cretin din categoria uite ce şmecher sunt eu cu alţi bloggeri la o soarea

Am dat curs invitaţiei lui Şutu la faza cu bloggerii care fac pâine şi nu mi-a părut rău, Violeta’s (Calderon colţ cu Batiştei sau pe dos) e o chestie relaxantă, am mâncat soufflé de dovlecei cu Wifi. Produsul muncii a ieşit ok la toţi, câştigătoarea a fost Diana de la No Ordinary Tune, care a făcut un fluture de pâine.


Şuţu, instigatorul.


Corondan (nu ne mai văzusem de vreo 10 ani cred, dar nu de aia face ca Nicole Kidman în The Others)


G din Gramo


Elena-Minxiee de la Pleiada (m-am întâlnit şi ieri cu ea, a câştigat de la mine o carte)


ramo din Gramo


Nimeni

  1. fLoreign Reply

    Cretin in sensul ca e non-stire? Pai mie mi se pare instructiv din cauza ca vedem ca te-ai disciplinat: pui pe blogul propriu mai mult ce nu intra prin firma.

    De maine ma apuc si eu de treaba serios (deh, tripticul studentului), si abia dupa ce termin trec la blogarit (la mine asta e mai mult pe partea de comentat).

  2. Iulian Comanescu Reply

    Nibiru: nu, da’ mă dau rotund.

    fLoreign: pun şi ce intră prin firmă şi tocmai acolo apar scandalurile, deşi n-am nimic să-mi reproşez. Cât priveşte frecţia asta, ştii cum e cu Web 2.0 şi tehnologiile moderne? Toată lumea scrie, pozează, face site-uri, filmează, montează, înregistrează audio şi dracu mai ştie ce. Din când în când cedezi tentaţiei de a te ţine de ce ştii cel mai bine şi îţi etalezi capodoperele din diferite alte specialităţi, ca să zic aşa.

Post your thoughts