Plecatii de la Business Magazin: 5 + 1 (Target). Lucreaza la CEVA

NewsIn a facut socoteala demisionarilor de la Business Magazin: Romulus Deac – editor coordonator, Olga Petroff – art director, Ionut Ancutescu – redactor si seful de proiecte speciale, Larisa Ghitulescu, Mona Dartu (redactor-sef), plus Elena Nicolae (“Target”, lunarul recent lansat de Cosmina Noaghea la Publimedia).

Ce fac ei la Catavencu? Dupa Dragos Stanca, fost director general la Publimedia si de la 1 noiembrie calif pe print la SOV (fostul trust Catavencu), “accentul va fi pus atat pe consolidarea titlurilor existente cat si pe lansarea altora noi. Firesc, luam in calcul si achizitii pentru ca intentionam sa cladim o companie puternica de publishing pana in 2010.” Reies un termen, 2010, si niste titluri noi. Si o intrebare: ce face Sorin Vulpe, publisher inca neretrogradat/concediat/promovat, de la Catavencu? O sursa imi zice ca ceva bun, bun de tot.

UPDATE: O sursa de la varful lui Catavencu imi zice ca trustul nu e “fost”, ci “actual” si ca Sorin Vulpe e cel care l-a adus pe Dragos Stanca la Catavencu, drept pentru care… trageti singuri concluziile, ca dupa ce mi-a zis ce o sa faca Vulpe mi-a zis sa nu zic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *