Plecări de la (și întoarceri la) Realitatea (updated)

Costi Crețan, editor-șef la site-urile Realitatea și crawl-urile Realitatea, și Bogdan Pitaru, responsabil de conținut la News Gathering, și-au prezentat demisia de la Realitatea TV.

Blogurile lor, pe Realitatea.net:
Crețan
Pitaru.

Le doresc să ajungă într-un loc unde să se vadă mai bine ce fac.

Colateral: echipa de la site-uri/Realitatea s-a mai volatilizat o dată, anul trecut, după plecarea la TVR a Irinei Gheorghiu. La momentul respectiv, era vorba numai de editori. Acum au plecat o parte din șefi. La prezent, se mai zvonește despre o demisie a lui Emanuel “Manolo” Terzian, șeful de la sport, dar aici n-aș băga mâna-n foc, după unii a revenit asupra ei.

UPDATE 23 iulie: Am scris toate cele de mai sus pe 28 mai. “Mimi” mă trage de mânecă și îmi amintește că lucrurile s-au schimbat puțin. La Realitatea.net a venit Ovidiu Draghia, fost șef de site la Antena 3. Apoi, Ovidiu Draghia a plecat. După plecarea lui, a revenit Costi Crețan, în timp ce Bogdan Pitaru face site-ul Antena 3. În ce-l privește pe Emanuel (Manolo) Terzian, ultimele informații pe care le am se referă la faptul că a renunțat la poziția de șef de departament sport și ar fi putut păstra o emisiune, cel puțin până în toamnă.
În fine, “Mimi” spune ceea ce știam și eu, că până la urmă de la site-uri a plecat Cristi Dițoiu, ex-NetBridge, după ce fusese așezat o vreme deasupra lui Bogdan Pitaru și Constantin Crețan.

9 thoughts on “Plecări de la (și întoarceri la) Realitatea (updated)”

  1. costi cretan din cate stiu se ocupa in continuare de realitatea.net si alte trebi new media, cel care a plecat de curand fiind cristi ditoiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *