Plecări de la (şi întoarceri la) Realitatea (updated)

Costi Creţan, editor-şef la site-urile Realitatea şi crawl-urile Realitatea, şi Bogdan Pitaru, responsabil de conţinut la News Gathering, şi-au prezentat demisia de la Realitatea TV.

Blogurile lor, pe Realitatea.net:
Creţan
Pitaru.

Le doresc să ajungă într-un loc unde să se vadă mai bine ce fac.

Colateral: echipa de la site-uri/Realitatea s-a mai volatilizat o dată, anul trecut, după plecarea la TVR a Irinei Gheorghiu. La momentul respectiv, era vorba numai de editori. Acum au plecat o parte din şefi. La prezent, se mai zvoneşte despre o demisie a lui Emanuel “Manolo” Terzian, şeful de la sport, dar aici n-aş băga mâna-n foc, după unii a revenit asupra ei.

UPDATE 23 iulie: Am scris toate cele de mai sus pe 28 mai. “Mimi” mă trage de mânecă şi îmi aminteşte că lucrurile s-au schimbat puţin. La Realitatea.net a venit Ovidiu Draghia, fost şef de site la Antena 3. Apoi, Ovidiu Draghia a plecat. După plecarea lui, a revenit Costi Creţan, în timp ce Bogdan Pitaru face site-ul Antena 3. În ce-l priveşte pe Emanuel (Manolo) Terzian, ultimele informaţii pe care le am se referă la faptul că a renunţat la poziţia de şef de departament sport şi ar fi putut păstra o emisiune, cel puţin până în toamnă.
În fine, “Mimi” spune ceea ce ştiam şi eu, că până la urmă de la site-uri a plecat Cristi Diţoiu, ex-NetBridge, după ce fusese aşezat o vreme deasupra lui Bogdan Pitaru şi Constantin Creţan.

  1. mimi Reply

    costi cretan din cate stiu se ocupa in continuare de realitatea.net si alte trebi new media, cel care a plecat de curand fiind cristi ditoiu.

Post your thoughts